Wat ga ik doen in Las Vegas

Wat ga ik doen in Las Vegas?

Nog een paar weken en dan ga ik weer naar mijn geliefde Amerika! Mijn nichtje gaat mee en we zijn vastbesloten om er in zeven dagen zoveel mogelijk uit te halen. Wat we gaan doen in Las Vegas? Van alles, maar gokken staat tot dusver nog niet op ons lijstje. In deze blog een preview.

Laatste update: december 2019.

Las Vegas

Doen in Las Vegas - cocktails
De eerste twee nachten slapen we aan de noordkant van de strip in The Mirage. Van dit deel van de strip heb ik de vorige keer weinig gezien, dus ben erg benieuwd naar hotels als The Venetian en Paris. We willen ontzettend veel plannen, maar we zien ter plekke wel wat ervan terecht komt. Op de wensenlijst staat in ieder geval een bezoek aan Fremont Street Experience, het Neon Museum, Valley of Fire, Hooverdam, The Cheesecake Factory en er moet geshopt worden. Of het allemaal gaat lukken? Geen idee, maar we doen ons best!

Doen in Las Vegas - MGM Grand
De laatste twee nachten hebben we een kamer in MGM Grand aan de zuidkant van de strip. Met meer dan 6.852 kamers is dit een van de grootste hotels ter wereld (nr. 2). Ik ben heel benieuwd of we onze kamer kunnen vinden. Het hotel heeft een theater, waarin iedere avond de spectaculaire Cirque du Soleil show Ka te zien is. En ook wij gaan het dit zien op onze laatste avond. Ik ben erg benieuwd, het wordt mijn eerste show in Las Vegas. Een voorproefje:

Uitstapje: Zion National Park

Doen in Las Vegas - Zion
In het weekend vluchten we Las Vegas uit (want duur, de hotelprijzen gaan drie keer over de kop) en zoeken we de natuur op. Bestemming: Zion National Park. Dit is een van de mooiste nationale parken van Utah, een canyon met veel groen en mooie rode rotsen. Een geweldig mooie plek om te wandelen. Vorige maakte ik in Zion de enge wandeling naar Angels Landing en deze keer zijn we vastbesloten om die naar Observation Point te maken. Het uitzicht vanaf de top moet fenomenaal zijn.

MyVegas

Net als bij de vorige reis naar Las Vegas, heb ik weer wat tijd besteed aan het spelen van MyVegas. Dit is een facebookspel, waarbij je punten kunt verzamelen die je in kunt wisselen voor activiteiten en hotelkamers in Las Vegas. De ‘buit’ van deze trip: twee nachten in The Mirage, dinerbuffet in Aria, kaarten voor Cirque du Soleil en toegang tot Madame Tussauds. Een mooie score!

Ik heb er zin in! Je kunt mijn reis uiteraard weer volgen via deze website, mijn Facebookpagina en Instagram. Ook zal ik weer regelmatig korte filmpjes op mijn YouTube-kanaal plaatsen.

Lees nu mijn reisverslagen!

Tijdens mijn trip naar Las Vegas in maart 2018 heb ik uiteraard reisverslagen geschreven. Lees ze hier:
Reisverslag Las Vegas #1: de reis, de Hoover Dam en lekker shoppen
Reisverslag Las Vegas #2: Zion National Park
Reisverslag Las Vegas #3: Valley of Fire en terug in Las Vegas
Reisverslag Las Vegas #4: het Neon Museum, Ka en terug naar huis

Ter voorbereiding van deze reis naar Las Vegas heb ik de volgende reisgidsen gebruikt ter inspiratie:

Do you like this post? Share it!

Co

Hoi! Ik ben Co schrijf op deze website over mijn reisavonturen. Ook geef ik tips en zorg ik voor de nodige reisinspiratie. Ga je mee?

Bekijk alle artikelen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 reacties