Bespaartips Amerika

Besparen met coupons in Amerika

Ik als Nederlander ben gek op aanbiedingen en voordeeltjes, het liefst wil ik het beste voor de goedkoopste prijs. Dan kan ik namelijk nog vaker op reis. Ik plan dan ook graag een reis naar Amerika, want daar houden ze ook wel van voordeel. Het is dan ook niet voor niks het land van de coupons! Wist je dat je als toerist ook gebruik kunt maken van coupons in Amerika? In deze blog een paar tips.

Voor je reis

Voor je reis kun je natuurlijk al flink besparen door op het juiste moment je vluchten en accommodaties vast te leggen, maar met de onderstaande tips kun je je alvast voorbereiden zodat je ook tijdens je reis wat kunt besparen.

Nieuwsbrieven restaurants

Besparen coupons Amerika
Amerika heeft een hoop restaurantketens en al deze ketens hopen dat je zo vaak mogelijk bij hen komt eten. Om mensen vaker te laten komen hebben ze een trucje: schrijf je in voor de nieuwsbrief of (gratis) loyalty programma en je ontvangt een coupon voor korting, een gratis voorgerecht of soms zelfs een gratis maaltijd! Dat is altijd leuk toch? Op deze website vind je een lijst met veel restaurants die dit aanbieden. Probeer het inschrijven op nieuwsbrieven wel zo vlak mogelijk voor vertrek te doen, vaak zijn deze coupons maar 2 weken geldig.

Online coupons

Besparen coupons Amerika
Ik ben dol op shoppen in Amerikaanse malls en vrijwel elke mall heeft een infobalie waar je een boekje met coupons kunt halen. Meestal kost dit $5 (dit heb je er snel uit), maar dit kan ook gratis. Op de website van de mall kun je je vaak aanmelden voor een VIP club of een nieuwsbrief. Eentje die ik veel gebruikt heb is die van de Premium Outlets (die zit op veel plaatsen in Amerika), als je die coupon een paar keer uitprint kun je bij alle vestigingen een couponboekje halen. Mijn favoriet is de 20% korting coupon op Allstars, ik koop elke keer dat ik in Amerika ben weer een nieuw paar.
Tijdens je reis

Heb je geen tijd gehad om van te voren coupons te verzamelen? Er zijn er gelukkig tijdens je reis ook nog een hoop te vinden.

Informatiestand hotels

Besparen coupons Amerika
In vrijwel alle hotels staat een informatiestand met een hele hoop boekjes en kaarten. Ik vind het altijd altijd wel leuk om even te kijken wat er staat, soms zit er nog een handige kaart van de omgeving bij. Daarnaast staan er tientallen boekjes met coupons voor activiteiten in de omgeving van je hotel.

Coupons op straat

Ook een leuke: in Amerika vind je coupons ook vaak gewoon op straat. Er staat dan een soort van doorzichtige brievenbus met allemaal boekwerken erin, die je gratis mag meenemen. Naast een hoop advertenties staan er ook vaak coupons in van hotels. Hiermee heb ik tijdens een reis in Florida al eens flinke korting gehad op een leuk hotel in Naples. Dit is vooral handig als je op de bonnefooi reist.

Korting dankzij de ANWB

Besparen coupons Amerika
Ik heb geen auto, maar ben wel lid van de ANWB. Waarom? Korting! De ANWB is namelijk een partner van de Amerikaanse wegenwacht AAA. En op de meeste hotelketens in Amerika krijg je rond de 10% korting als je lid bent van AAA of één van hun partners. Een ANWB-lidmaatschap zonder wegenwacht kost je €15. Dus als je hotels boekt met AAA korting heb je het lidmaatschap er meestal na 2 nachten al uit. Handig toch?
Kassabonnen

Als je iets gekocht hebt of ergens gegeten hebt in Amerika moet je nooit je kassabon weggooien. Want op de achterkant staat vaak een code waarmee je bij je volgende bezoek korting krijgt (soms moet je hiervoor een korte vragenlijst invullen). Heel handig als je toch van plan bent om een winkel (of restaurant) vaker te bezoeken.

Gebruik jij ook coupons tijdens je reis in Amerika?

Wil je meer lezen over Amerika?

Lees dan ook deze artikelen:
Hoe & wat: de eerste keer naar Amerika
Rare dingen die je alleen in Amerika ziet
Rondreis in Amerika: zelf regelen of boek je een pakket?
MyVegas: Gratis slapen, eten en shows bezoeken in Las Vegas

Of bestel een van deze reisgidsen:


Do you like this post? Share it!

Co

Hoi! Ik ben Co schrijf op deze website over mijn reisavonturen. Ook geef ik tips en zorg ik voor de nodige reisinspiratie. Ga je mee?

Bekijk alle artikelen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 reacties