Video Hawaii - 2 weken genieten op Oahu, Maui en Big Island

Video Hawaii: twee weken genieten op Oahu, Maui en Big Island

In deze video die ik maakte op Hawaii neem ik je mee naar een van de mooiste plekken die ik ooit bezocht. In twee weken tijd ontdekte ik de eilanden Oahu, Maui en Hawaii (Big Island).

Wat deed ik op Hawaii?

Hawaii staat al jaren bovenaan mijn bucket list en in mei 2019 was het zo ver! Ik startte mijn ontdekkingstocht op het eiland Oahu, waar ik verbleef in een airbnb in Waikiki met een geweldig uitzicht. Hier maakte ik een uitstapje naar Pearl Harbour, deed ik een movietour op de Kauloa Ranch en ontdekte ik een paar mooie stranden.

Daarna vloog ik naar Maui waar ik een paar nachten verbleef in het groene Waianapanapa State Park en zag ik een van de mooiste landschappen ooit in Haleakala National Park. Het laatste eiland dat ik bezocht is Hawaii (ook wel The Big Island genoemd) waar ik de gevolgen zag van de vulkaanuitbarsting in 2018. Ook bezocht ik het indrukwekkende Volcanoes National Park en zag ik veel groene zeeschildpadden. Nieuwsgierig naar het beeldmateriaal? Check dan nu mijn video Hawaii!

Video Hawaii

Wil je meer lezen over Hawaii?

Lees dan ook deze artikelen:
Snorkelen op Maui
Wat kost een reis naar Hawaii?
Route rondreis Hawaii: Oahu, Maui & Big Island

Of bestel een van deze reisgidsen:

Lonely Planet Best of Hawaii

Co

Hoi! Ik ben Co en ik schrijf op deze website over mijn reisavonturen. Ook geef ik tips en zorg ik voor de nodige reisinspiratie. Ga je mee?

Bekijk alle artikelen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties