Video Pacific Crest Trail

Video Pacific Crest Trail – 715 kilometer wandelen in Californië

In deze video neem ik je mee naar de Pacific Crest Trail. In april liep ik in 34 dagen 715 kilometer op deze beroemde trail.

Hoe zat het ook alweer?

Tussen 5 april en 8 mei liep ik in totaal 715 kilometer (444 mijl) op de Pacific Crest Trail in Californië. Ik startte bij het begin, aan de Mexicaanse grens (waar de muur staat) bij Campo en kwam na 33 dagen wandelen aan in Acton. De eerste paar dagen was ik doodsbang voor ratelslangen en poema’s, maar dat was snel voorbij. Het enige waar ik op gegeven moment nog aan kon denken was mijn (iets te) zware backpack, waar ik die nacht zou slapen en wat het eerste zou zijn dat ik in het volgende dorp zou eten (meestal een hamburger). Ik heb tijdens de trail een poging gedaan om een vlog te maken, maar dit kostte me helaas te veel tijd. Wel heb ik een reisverslag bijgehouden tijdens de gehele trail. Alle vlogs en reisverslagen kun je terugvinden op deze pagina.
Video Pacific Crest Trail

De komende maanden zal ik zeker meer artikelen schrijven over de Pacific Crest Tail. Wil je daar geen een van missen? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief (dan krijg je ook nog eens gratis een ebook vol handige reistips) of volg me op Facebook of Instagram.

Meer lezen over de Pacific Crest Trail?

Lees dan ook deze artikelen:
Hoe & wat: handige tips voor de Pacific Crest Trail
Paklijst voor de Pacific Crest Trail: dit had ik allemaal mee

Of lees een van deze boeken:

Video Pacific Crest Trail - 715 kilometer wandelen in Californie

Video Pacific Crest Trail - 715 kilometer wandelen in Californie

Video Pacific Crest Trail - 715 kilometer wandelen in Californie

Do you like this post? Share it!

Co

Hoi! Ik ben Co schrijf op deze website over mijn reisavonturen. Ook geef ik tips en zorg ik voor de nodige reisinspiratie. Ga je mee?

Bekijk alle artikelen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties