Video Pacific Crest Trail

Video Pacific Crest Trail – 715 kilometer wandelen in Californië

In deze video neem ik je mee naar de Pacific Crest Trail. In april liep ik in 34 dagen 715 kilometer op deze beroemde trail.

Hoe zat het ook alweer?

Tussen 5 april en 8 mei liep ik in totaal 715 kilometer (444 mijl) op de Pacific Crest Trail in Californië. Ik startte bij het begin, aan de Mexicaanse grens (waar de muur staat) bij Campo en kwam na 33 dagen wandelen aan in Acton.

De eerste paar dagen was ik doodsbang voor ratelslangen en poema’s, maar dat was snel voorbij. Het enige waar ik op gegeven moment nog aan kon denken was mijn (iets te) zware backpack, waar ik die nacht zou slapen en wat het eerste zou zijn dat ik in het volgende dorp zou eten (meestal een hamburger). Ik heb tijdens de trail een poging gedaan om een vlog te maken, maar dit kostte me helaas te veel tijd. Wel heb ik een reisverslag bijgehouden tijdens de gehele trail. Alle vlogs en reisverslagen kun je terugvinden op deze pagina.

Video Pacific Crest Trail

Meer lezen over de Pacific Crest Trail?

Lees dan ook deze artikelen:

Of lees een van deze boeken:

AlleenTim Voors

Een half jaar met drie onderbroeken – André en Lian de Jel

Co

Als introvert meisje uit de provincie droomde ik altijd al van lange verre reizen. Ik dacht dat het altijd bij dromen zou blijven, maar inmiddels reis ik 6 tot 8 maanden per jaar en wandel ik duizenden kilometers in de mooiste natuurgebieden. Op deze website lees je alles over mijn favoriete bestemmingen en wandelroutes.

Bekijk alle artikelen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties