Instagram

Instagram

Click here for English.

Reis mee!

Op dit moment maak ik een rondreis in Kroatië. Virtueel meereizen? Check mijn minireisverslagen op TikTok of mijn stories op Instagram.

Laatste artikelen

Dit zijn de meest recente artikelen op Op reis met Co:

Updates

Wil je meer weten over mijn leven als digital nomad, op de hoogte blijven van mijn nieuwste artikelen en weten wat de leukste kortingsacties zijn op het gebied van reizen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief!

Reisaanbiedingen

Met korting op reis? Wekelijks ga ik op zoek naar de leukste reisaanbiedingen. Je kunt ze vinden op deze pagina.

Locatieonafhankelijk

In december 2020 heb ik een tweede website gelanceerd: Locatieonafhankelijk.nl. Op deze website kun je veel informatie vinden over een leven als digital nomad en hoe je online geld kunt verdienen. Daarnaast geef ik handige tips om je productiviteit te verhogen, je online zichtbaarheid te verbeteren en hoe jij zelf geld kunt verdienen met een blog.

Dit zijn een paar van de meest gelezen artikelen:

Laatste video

Af en toe maak ik een video of een vlog van mijn reisavonturen of wandelingen. Dit is de laatste video die ik maakte:

Volg mijn YouTubekanaal om als eerste de nieuwste video’s te zien.

Over Co

Op reis met Co in Zion

Hoi reisliefhebber, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Jacoba (mijn vrienden noemen me Co) en schrijf op deze website over mijn reisavonturen. Ik ga regelmatig op pad in Europa (stedentrips in combinatie met mooie wandelingen), maar ga ook graag roadtrippen in Amerika of backpacken in Zuid-Amerika, Azië en Australië.