Instagram

Instagram

Click here for English.

Vind je het leuk om mijn verhalen te volgen en wil je me steunen? Boek of koop iets via de links op mijn steun-pagina (kost jou niets extra!) of trakteer me op een kopje koffie.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Laatste artikelen

Dit zijn de meest recente artikelen op Op reis met Co:

Over Co

Hoi reisliefhebber, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Jacoba (mijn vrienden noemen me Co) en ik schrijf op deze website over mijn reisavonturen. Ik ga regelmatig op pad in Europa (stedentrips in combinatie met mooie wandelingen), maar ga ook graag roadtrippen in Amerika of backpacken in Zuid-Amerika, Azië en Australië. Ik maak de meeste reizen alleen en ik ben dan ook een echte soloreiziger.

Mijn grootste passie is het maken van langeafstandswandelingen. De afgelopen jaren heb ik met mijn grote backpack duizenden kilometers gelopen in Amerika, Nederland, Portugal en Luxemburg.

Locatieonafhankelijk

Ik reis 6 tot 8 maanden per jaar en heb geen eigen huis. Hoe is het om locatieonafhankelijk te wonen en te werken? Je leest hier meer over op mijn website Locatieonafhankelijk.nl. Op deze website kun je veel informatie vinden over een leven als digital nomad en hoe je online geld kunt verdienen. Daarnaast geef ik handige tips om je productiviteit te verhogen, je online zichtbaarheid te verbeteren en hoe jij zelf geld kunt verdienen met een blog.

Dit zijn een paar van de meest gelezen artikelen:

Op reis met Co shop

In november 2022 lanceerde ik de Op reis met Co shop. Hier kun je (digitale) roadbooks bestellen en je eigen persoonlijke reisgids samenstellen met bouwstenen (losse hoofdstukken). Er zijn al veel mini-reisgidsen beschikbaar voor bestemmingen in Amerika en Canada en in de loop van 2023 komen er Europese bestemmingen bij. Neem een kijkje in de Op reis met Co shop.

Laatste video

Af en toe maak ik een video of een vlog van mijn reisavonturen of wandelingen. Ik publiceer regelmatig een videodagboek op TikTok.

@opreismetco Roots Natuurpad etappe 2 #harkstede #Appingedam #groningen #wandeling #wandelenindenatuur #langeafstandswandeling #reisblogger #wandeltip #ergaatnietsbovengroningen #platteland #fyp #voorjou #winterwandeling #wandelen ♬ It’s a Beautiful Day – Evan McHugh

Daarnaast staan er ook een aantal (wandel)vlogs op mijn YouTubekanaal.

Op reis met Co - mooiste reisherinneringen van 2021 - jaaroverzicht