• Menu
  • Menu
Met korting op reis

Met korting op reis!

Altijd met korting op reis, kan dat? Ja! Vrijwel wekelijks zijn er nieuwe aanbiedingen op reisgebied, of het nu gaat om vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen. Omdat je natuurlijk geen zin heb om zelf op zoek te gaan naar aanbiedingen, doe ik het voor je. Op deze pagina deel ik alle aanbiedingen die nu lopen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief om wekelijks een update te krijgen van de de laatste aanbiedingen.

Laatste update: 24 februari 2020

Win een reis naar een van je bucket list bestemmingen!

Geen korting maar wel een leuke actie: wil een reis naar een van de bestemmingen die op je bucket list staan! Je kunt meedoen op de website van Srprs.me.

Korting en leuke extra’s voor Disneyland Parijs

Disneyland Parijs heeft momenteel een paar hele leuke acties lopen, bijvoorbeeld:
– 25% korting op je bezoek en gratis ontbijt en diner.
– Boek voor 31 maart en krijg 20% korting + €200 zakgeld!
– Volwassenen voor de kinderprijs.

Kijk op deze pagina voor alle aanbiedingen.

Bever: extra korting op de sale

Heb je nog outdoorkleding of kampeerspullen nodig? Je krijgt nu 20% extra korting op de producten in de sale van Bever! De actie loopt nog tot 1 maart.

Lonely Planet: gratis e-book

Op zoek naar een reisgids of een mooi boek vol reisinspiratie? Lonely Planet heeft nu een een leuke aanbieding: gratis e-book bij je bestelling van een reisgids. Deze actie loopt nog tot 2 maart.

NordVPN

Ik kan iedereen aanraden om een goede VPN aan te schaffen en zelf ben ik erg blij met NordVPN. Ze bestaan in februari 8 jaar en daarom gooien ze hun abonnementen flink in de aanbieding: je krijgt nu tot 70% korting. Als je een abonnement voor drie jaar afsluit, krijg je er ook nog een leuk kado bij. Je kunt nog tot 10 maart gebruik maken van deze actie.

Hotelspecials: tot 65% last minute korting

Zin in een weekendje weg? Via Hotelspecials zijn er nu hotels te boeken met 50% last minute korting. Deze actie is geldig op boekingen en verblijf in februari 2020.

Geen aanbieding meer missen? Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang iedere zondagochtend de laatste aanbiedingen in je mailbox.