Gratis ebook!

Wil je weten hoe je geld kunt besparen voor je volgende vakantie? Wat moet je allemaal regelen voor je een lange reis gaat maken? Welke spullen zijn handig om mee te nemen voor elke reis? De antwoorden op deze vragen en (veel!) meer kun je lezen in mijn ebook 101 handige reistips.

Wat kun je verwachten?

Een boek met 101 handige reistips. Niet meer en niet minder. Een sneak preview:

Voorbeeld ebook

Zo krijg je mijn ebook gratis

Lijkt het je wel tof om dit ebook te lezen? Om het ebook aan te vragen vul je in het onderstaande formulier je e-mailadres in. Hiermee schrijf je je automatisch in op mijn tweewekelijkse nieuwsbrief. Zo krijg je elke twee weken nog meer handige reistips! Ik zal je niet spammen (daar hou ik zelf ook helemaal niet van) en deel je gegevens niet met derden. Meer informatie daarover kun je vinden in mijn privacyverklaring. Je kunt je op elk mogelijk moment afmelden van mijn nieuwsbrief, ik zal niet boos worden :)

Geef je e-mailadres door via het onderstaande formulier en je krijgt automatisch een mail met daarin een link naar het ebook:

.

Veel plezier met het ebook!

Ben je al geabonneerd op mijn nieuwsbrief en heb je het ebook niet ontvangen? Stuur dan even een e-mail naar info@opreismetco.nl en ik stuur je het ebook na.