1 jaar Op reis met Co

1 jaar Op reis met Co!

Ik ben jarig! Nou ja, mijn reisblog Op reis met Co is jarig. Precies een jaar geleden plaatste ik de allereerste blog die geen reisverslag was: Jaarlijst 2015: Reis top 10. Mijn plan was om vanaf die datum iedere week een blog te plaatsen, maar dat werden er maar liefst drie per week. Wil je weten hoe mijn afgelopen blogjaar is verlopen?

Meest gelezen

Het afgelopen jaar schreef ik maar liefst 148 blogs. Van iedere reis maakte ik reisverslagen (in de meeste gevallen waren die zelfs live), daarnaast zocht ik leuke video’s uit voor reisinspiratie en gaf ik reistips over bestemmingen in maar liefst 15 verschillende landen. Dit waren de best gelezen artikelen in het afgelopen jaar:

Reisverslagen

1 jaar Op reis met Co
De drie best gelezen reisverslagen waren allemaal van mijn roadtrip in de Verenigde Staten afgelopen zomer, blijkbaar vonden jullie die net zo gaaf als ik :)

1. DΓΌsseldorf, LA en Joshua Tree
De reis naar Los Angeles en de eerste roadtripdag.
2. Route 66 & Grand Canyon
Ezels spotten in Oatman en de Grand Canyon.
3. Page & Monument Valley
Veel woestijn met rode rotsen, maar wat zag het er allemaal schandalig mooi uit.
Persoonlijk

Rare reisfoto's
Ook schreef ik dit jaar een aantal persoonlijke blogs, veelal gebaseerd op een tag. Deze drie persoonlijke blogs werden veel gelezen.

1. Tag: rare reisfoto’s
De absolute nummer 1, jullie houden blijkbaar van mijn zeer ongemakkelijke foto’s ;)
2. Waarom ik gewoon op vakantie blijf gaan naar Amerika
Een zeer persoonlijke blog naar aanleiding van de verkiezingsuitslag in de Verenigde Staten.
3. All inclusive: doen of niet doen?
Dit jaar ging ik voor de allereerste keer op een all inclusive vakantie. In deze blog mijn mening.

Praktische reistips

Cuba
De meeste blogs waren praktische reistips, meestal over een bepaalde bestemming, maar af en toe ook over reizen algemeen. Dit waren de drie meest populaire blogs in deze categorie.

1. Hoe & wat: Reistips Florida
Ik schrijf heel veel over mijn favoriete vakantieland Amerika. Een van de eerste Hoe & wat blogs die ik schreef was deze over Florida, die nog wekelijks wordt gelezen.
2. Top 5 Gent
Regelmatig zien jullie een top 5 op mijn blog verschijnen, meestal voor een Europese stad. Deze deed het ongelooflijk goed (en ik weet nog steeds niet hoe dat kan).
3. Hoe & wat: Reistips Cuba
De allereerste Hoe & wat blog die ik schreef, bijna een jaar geleden. Cuba bleek zeer populair in 2016, deze blog werd heel vaak gelezen.

Social Media

1 jaar Op reis met Co
Toen ik een jaar geleden begon met deze blog, ben ik me ook steeds meer gaan verdiepen in social media. Ik post vooral veel op Instagram, omdat ik heel erg van mooie reisfoto’s hou. Iedere maand verschijnt er dan ook een Instagram top 5 op mijn blog, waar ik de meest populaire foto’s van die maand nog eens extra in het zonnetje zet. Ik maak ze tenslotte niet voor niks ;) Ik begon met 150 volgers en nu zijn dat er bijna 1400, een mooie stijging!
Daarnaast deel ik mijn (nieuwe) blogs ook regelmatig op Twitter en Facebook en heb ik flink aantal bucket lists gemaakt op Pinterest.
De toekomst

Voor de komende maanden heb ik nog meer dan genoeg inspiratie om jullie driemaal per week te voorzien van een nieuwe blog. Ook komt er dit jaar nog een reisverslag; tussen kerst en oud & nieuw ga ik namelijk nog een paar dagen naar Praag, dus jullie zijn nog lang niet van me af.
En de grote vraag: over welk onderwerp zouden jullie nog willen lezen op Op reis met Co? Ik hoor het graag!

Jaren later

Inmiddels bestaat Op reis met Co al meer dan 4 jaar! Ik schreef ieder jaar een nieuwe update van dit artikel:
2 jaar Op reis met Co!
3 jaar Op reis met Co!
4 jaar Op reis met Co!

Co

Hoi! Ik ben Co en ik schrijf op deze website over mijn reisavonturen. Ook geef ik tips en zorg ik voor de nodige reisinspiratie. Ga je mee?

Bekijk alle artikelen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 reacties