2 jaar Op reis met Co

2 jaar Op reis met Co!

Wauw, 2 jaar Op reis met Co! Time flies when you’re having fun, want het voelt als de dag van gisteren dat ik mijn eerste jubileum vierde. In deze blog blik ik terug op mijn afgelopen blogjaar en heb ik een heel leuk nieuwtje!

Meest gelezen

Het afgelopen jaar schreef ik maar liefst 142 artikelen. Ik ging zeven keer op reis, en heb steeds live reisverslagen geschreven. Deze blogs werden het afgelopen jaar het meest gelezen.

Reisverslagen

Reis naar Toronto
Vrijwel al mijn reisverslagen worden erg goed gelezen, en dat vind ik erg leuk, want zo is Op reis met Co ook ontstaan. Dit zijn de meest gelezen reisverslagen van dit jaar.

1. Praag #1: Een bizarre reis
Nog nooit maakte ik zo’n gekke vlucht mee als die naar Praag vorig jaar. Echt alles wat mis kon gaan, ging ook mis en uiteindelijk vertrokken we met drie uur vertraging.

2. Dag 1: De lange reis naar Toronto
Dit is zo’n blog die ik uit verveling in het vliegtuig schreef. Je moet toch wat als je acht uur lang opgepropt zit? Ik vond het heel leuk dat deze blog zo goed gelezen werd, verzachtte het leed toch een beetje ;)

3. Wandelen in Nationaal Park Zuid-Kennemerland
Op de laatste warme dag van dit jaar, maakte ik met een paar vrienden een lange wandeling in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Wat is het daar prachtig mooi! En ik was niet de enige die dat vond, want dit artikel werd erg vaak gelezen.

Reistips

Kosten 2 weken Florida
Naast reisverslagen geef ik reistips over verschillende bestemmingen, zorg ik voor reisinspiratie en geef ik praktische reistips. Deze blogs met tips waren het afgelopen jaar het meest populair.

1. Kosten rondreis Florida
Wat kost een rondreis door Florida? Dat is een vraag die veel gesteld wordt, want dit was veruit mijn meest gelezen artikel van dit jaar.

2. Hoe overleef je een lange vliegreis
Afgelopen zomer vloog ik met Anneliek naar Toronto. Het was haar eerste intercontinentale vlucht en ze vroeg zich af wat je zo lang moet doen in een vliegtuig. In deze blog deelde ik mijn tips.

3. Zes perfecte steden voor een citytrip in het voorjaar
Dit artikel publiceerde ik op een koude dag in januari en werd ontzettend veel gelezen. Ik deel hierin de zes steden in Europa, die perfect zijn voor een zonnige citytrip in het voorjaar.
Persoonlijk

50 dingen om blij van te worden
Tot slot schrijf ik ook af en toe persoonlijke artikelen. Soms geef ik mijn mening over een reisgerelateerd onderwerp, maar vind het ook leuk om wat meer over mezelf te vertellen aan de hand van een tag. Deze persoonlijke blogs deden het dit jaar erg goed.

1. Airbnb: doen of niet?
Ik heb altijd een beetje moeite met Airbnb. Het oorspronkelijke idee vind ik erg tof, maar de uitvoering is niet altijd even goed.

2. 50 dingen om blij van te worden
Iedereen zou zo’n lijstje moeten hebben: 50 dingen om blij van te worden.

3. Mijn leven als reisblogger
Ik vond het leuk om mijn verhaal met jullie te delen en te vertellen waarom ik reisblogger ben geworden. Ook heb ik andere reisbloggers gevraagd om hun verhaal op te schrijven. Deze zullen ook in 2018 regelmatig te lezen zijn op mijn blog.

Minst gelezen

Adirondacks
Niet alle artikelen worden natuurlijk door iedereen gelezen. Soms terecht, soms iets minder terecht. Daarom deel ik bij deze ook mijn minst gelezen artikelen van dit jaar. Ik zou ze vooral even lezen ;)

1. Review North Pole Inn (Wilmington, New York)
Ik snap heel goed waarom dit artikel niet zoveel werd gelezen: wie wil er nou een review lezen over een kersthotel? Toch kan ik je dit hotel (mocht je in de buurt zijn) echt enorm aanraden, het was namelijk een van de fijnste plekken waar ik sliep dit jaar.

2. Fotoblog Glastonbury Festival
Glastonbury is altijd een beetje een vreemde eend op mijn reisblog. Toch wil ik af en toe iets van dit toffe festival met jullie delen, ik heb het er namelijk altijd enorm van genoten.

3. Top 5 Boekarest
Boekarest is natuurlijk niet de eerste stad waar je aan denkt als je een citytrip gaat boeken. Toch is dit echt een toffe stad, mede omdat het nog niet zo ontdekt is door het massatoerisme.
Nieuw: video!


Ja, je leest het goed: ik ga video’s maken! Mijn reis naar de Filipijnen wordt een soort try out, waar ik korte reisverslagen op video wil maken. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden! Abonneer je vooral op mijn Youtube-kanaal zodat je geen enkele video mist.

Tot slot wil ik jullie graag bedanken voor het bezoeken van mijn reisblog. Dankzij de vele leuke reacties die ik krijg op mijn blog en social media, vind ik het nog leuker om te schrijven en samen met jullie nieuwe bestemmingen te ontdekken. Is er nog iets waar jullie graag meer over willen lezen? Dan hoor ik het graag!

Wil je weten hoe het in de jaren erna gaat met Op reis met Co?

Lees dan ook een van deze artikelen:
3 jaar Op reis met Co!
4 jaar Op reis met Co!

Co

Hoi! Ik ben Co en ik schrijf op deze website over mijn reisavonturen. Ook geef ik tips en zorg ik voor de nodige reisinspiratie. Ga je mee?

Bekijk alle artikelen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 reacties