4 jaar Op reis met Co

4 jaar Op reis met Co!

Ja, het is weer zo ver: Op reis met Co is jarig! Al 4 jaar lang schrijf ik over al mijn mooie reizen op deze website en geef ik handige reistips. En het eind is nog niet in zicht!

Nieuw in het afgelopen jaar?

Het afgelopen jaar heb ik niet alleen een hoop nieuwe artikelen en reisverslagen gepubliceerd, maar ook een aantal veranderingen doorgevoerd.

Nieuwe lay-out

Sinds januari 2019 heeft Op reis met Co een nieuw jasje en ik vind het nog steeds een hele fijne lay-out! Hij werkt ook goed op mobiel, dus ik denk dat ik het voorlopig zo hou (al probeer ik altijd wel iets te verbeteren).

Ik heb een paar vlogs gemaakt

Ik zei altijd dat ik nooit vlogs zou maken, het leek me maar een ongemakkelijke bezigheid. Dit jaar heb ik toch een poging gedaan en een paar vlogs gemaakt tijdens mijn reis in Amerika. Hoewel ik het heel tof vond om iedereen bewegend beeld te laten zien van mijn reizen, bleef het toch wat ongemakkelijk allemaal. Daarnaast kostte het monteren van de video’s me ook dusdanig veel tijd, dat ik het snel heb opgegeven. Ik kreeg echter wel veel leuke reacties, dus wellicht pak ik het in de toekomst weer eens op.

De Engelstalige versie van Op reis met Co

Tijdens mijn vorige verjaardag vertelde ik jullie vol trots dat Op reis met Co ook in het Engels beschikbaar was via Travelwithco.com. Ook hier had ik me wat in vergist, een tweede website kost veel tijd! Wel wilde ik mijn artikelen blijven vertalen in het Engels, dus besloot ik de vertaalde en nieuwe Engelstalige artikelen gewoon onder te brengen op deze website. Je kunt al mijn Engelstalige artikelen hier vinden.
Meest gelezen artikelen

Het afgelopen jaar zijn mijn bezoekersaantallen weer flink gegroeid, zo tof om te zien! Deze artikelen werden het meest gelezen:

Reisverslagen & persoonlijke artikelen

Van Wrightwood naar Acton - Mijn laatste week op de Pacific Crest Trail - done
De Pacific Crest Trail was erg populair op mijn blog dit jaar. Zelf denk ik ook nog dagelijks terug aan dit geweldige avontuur, ook al heb ik slechts 18% van de hele trail gelopen.

1. Pacific Crest Trail: hoe bereid ik me voor op 700 kilometer wandelen?

2. Van Campo (mijl 0) naar Julian (mijl 77) | Pacific Crest Trail week 1

3. Van Julian (mijl 77) naar Idyllwild (mijl 179) | Pacific Crest Trail week 2

Praktische reistips & reisinspiratie

Makkelijke manieren om geld te verdienen voor je volgende reis
Je reisbudget is altijd een belangrijke factor bij het bepalen en de voorbereiding van je volgende reis. Ik schreef er diverse artikelen over, die erg veel gelezen werden. Ook schreef ik een artikel over toffe reisgerelateerde series op Netflix, die ook erg populair was.

1. Makkelijke manieren om geld te verdienen voor je volgende reis

2. Hoe bepaal je je reisbudget? Tips + handige spreadsheet

3. Must sees op Netflix voor reisliefhebbers
Tips voor bestemmingen

Hoe en wat - Reistips Zion National Park
Zoals jullie weten schrijf ik veel over Amerika, dat vind ik zo’n heerlijk land om rond te reizen! Het is dan ook erg leuk om te zien dat mijn artikelen over Amerika ook goed worden gelezen.

1. MyVegas: Gratis slapen, eten en shows bezoeken in Las Vegas

2. Hoe & wat: reistips Zion National Park (Utah, VS)

3. 5 Europese steden voor een goedkope stedentrip

Wat ga ik dit jaar (anders) doen?

Meestal heb ik grootse plannen voor Op reis met Co, maar voor het komende jaar wil ik vooral een verbeterslag maken. Ik ben druk bezig om mijn oude artikelen te updaten (en dat is nogal een klus, het zijn er meer dan 500!), kijken of de tekst en de informatie nog klopt en of het beeld nog past bij het artikel. Daarnaast hoop ik ook wekelijks een of twee artikelen in het Engels te vertalen. Genoeg te doen dus!

In ieder geval wil ik jullie danken voor het bezoeken van mijn blog en ik hoop jullie nog lang te kunnen vermaken met mijn reisverhalen. Dan rest me nog een vraag: Over welk onderwerp zou jij meer willen lezen op Op reis met Co?

Wil je meer lezen over Op reis met Co?

Check dan deze pagina met mijn verhaal of lees een van mijn vorige ‘verjaardagsartikelen’:
3 jaar Op reis met Co!
2 jaar Op reis met Co!
1 jaar Op reis met Co!

Co

Hoi! Ik ben Co en ik schrijf op deze website over mijn reisavonturen. Ook geef ik tips en zorg ik voor de nodige reisinspiratie. Ga je mee?

Bekijk alle artikelen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties