• Menu
 • Menu
Maand van Co - voor het eerst tante

De maand van Co #16: ik werd voor het eerst tante!

Je leest het goed: ik ben in september voor het eerst tante geworden! Ook maakte ik een mooie wandeling op de hei en genoot ik tijdens de laatste zomerse dag van het mooie Zwolle. In deze blog mijn maandoverzicht.

Ben ik nog op pad geweest deze maand?

Maand van Co - voor het eerst tante - Zwolle
Ik ging deze maand meerdere keren op pad. Zo bezocht ik op een van de laatste zomerse dagen Zwolle om even lekker bij te kletsen met mijn (toen nog hoogzwangere) zusje. We aten een lekker taartje bij De Gillende Keukenmeiden (aanrader!), dwaalden wat door de stad en genoten van het zonnetje op het stadsstrand. Een heerlijk relaxte middag!

NS wandeling Landgoed Groeneveld - ruiterpad op de hei
Ook maakte ik deze maand een prachtige wandeling van station Baarn via het bos en de hei naar station Hilversum Mediapark. Ik genoot met volle teugen, wat is het daar mooi! Een uitgebreid verslag van deze wandeling kun je lezen in deze blog.

Leuke gebeurtenis

Maand van Co - voor het eerst tante - neefje

Na nog geen twee weken na het uitje met mijn zusje zat ik bij haar thuis op de bank met een heel klein hummeltje op schoot die mij vanaf nu tante Co mag noemen. En ja, voor de eerste keer tante worden is best wel raar, haha!

Best gelezen deze maand

Ik publiceerde in september negen artikelen en deze drie werden het beste gelezen:

De maand van Co #15: schoten en explosies in augustus

Ja, augustus was wel heftig! Ik werd regelmatig wakker van schoten en explosies, heel raar. Ik schreef erover in mijn maandoverzicht van augustus.

Mijn leven als reisblogger #11: Jesper van Liefde voor Reizen

Ook was het deze maand weer eens tijd voor een nieuwe editie van Mijn leven als reisblogger en deze keer was het Jesper van Liefde voor Reizen die zijn verhaal vertelde.

Checklist voor je reis naar het buitenland

Waar moet je allemaal aan denken als je op reis gaat naar het buitenland? Dit is iets wat veel mensen wel wilden weten, dus deze Chechklist voor je reis naar het buitenland werd veelvuldig gelezen.

Top 3 Instagram

3. Monasterio De Santa Catalina in Arequipa

Dit bericht bekijken op Instagram

Een van de mooiste plekken in Arequipa: Monasterio de Santa Catalina. Een klein dorpje in de grote drukke stad vol felgekleurde straatjes met cactussen 😍 . One of the most beautiful spots in Arequipa: Monasterio de Santa Catalina. A small village in a big city, with colorful streets and cool cactuses 😍 . . . . #traveltip #reistip #arequipa #arequipaperu #igers_peru #visitperu #peru #MonasteriodeSantaCatalina #MonasteryofSantaCatalina #klooster #monastery #ancient #history #amazingview #beautifuldestinations #backpacker #explorer #citylife #bestvacations #reizen #reisblog #reisblogger #reisfotografie #travelphotography #passionpassport #travelmemories #picoftheday #traveldeeper #neverstopexploring #wanderlust

Een bericht gedeeld door Op reis met Co | Travel blog (@opreismetco) op

2. Trein in Aguas Calientes

1. Zonsondergang vanuit het vliegtuig

Plannen voor oktober

In oktober ga ik (eindelijk) weer eens naar het buitenland: ik stap het vliegtuig in voor een heel kort weekendje Praag. Het is een beetje een gekke, ik moest namelijk nog 1 Europese vlucht maken om een nieuwe status te krijgen bij Flying Blue. Nou maak ik me daar normaal gesproken niet zo druk om, maar bij een nieuwe status horen ook handige privileges zoals gratis ruimbagage. En laat ik dat volgend jaar nou goed kunnen gebruiken (daarover later meer). Praag was de goedkoopste bestemming om een nieuwe status te halen en bovendien lijkt het me heel leuk om Praag ook eens in een ander seizoen te zien dan in de winter. Ik heb er dan ook best wel zin in! Wat zijn jouw plannen voor oktober?

Vond je dit een leuk artikel? Deel 'm via onderstaande knoppen.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.