• Menu
 • Menu
Maand van Co - op reis naar Praag

De maand van Co #17: een luxe reis naar Praag in oktober

In oktober ging ik veel op pad, met als hoogtepunt mijn superluxe reis naar Praag. Ook had ik een gezellige bloggersmeet in Den Bosch en ben ik (weer) begonnen met sporten. In deze blog mijn maandoverzicht.

Leuke gebeurtenis

Maand van Co - op reis naar Praag - bloggersmeet

Een van de leukste gebeurtenissen deze maand was een reisbloggersmeet in Den Bosch. We genoten van een heerlijke lunch in CoffeeLab en na een gezellige wandeling dronken we nog even een drankje op het terras van de Koekjesfabriek. Erg leuk om weer eens met andere reisbloggers te kletsen over onze reizen, maar natuurlijk ook over de leuke (en minder leuke) dingen van het bloggen over reizen. Ook vond ik het leuk om eens in Den Bosch te zijn, ik kom hier namelijk zelden. Ziet er uit als een toffe stad, waar ik nog wel eens naar terug wil keren.

Goed bezig!

Blijkbaar is oktober altijd de maand dat ik weer eens wat meer rekening moet gaan houden met mijn gezondheid (zie ook de Maand van Co van oktober vorig jaar: fitgirl met een chipsverslaving). Ik wandel zoveel mogelijk (deze maand ruimschoots de 10.000 stappen per dag gehaald), fiets zo ver mogelijk om en ben weer begonnen met hardlopen. Ik heb ook een poging gedaan om geen chips meer te eten, maar dat blijft onmogelijk.

Een luxe reis naar Praag

In Business Class naar Praag - Uitzicht Old Bridge Tower op de Charles Bridge

Ik wilde graag eens business class vliegen en zo zat ik vorig weekend opeens in Praag! Een heerlijk (maar kort) weekendje, waar ik met volle teugen van heb genoten. En business class vliegen is best wel verslavend, wat is dat fijn! Heerlijk eten, geweldige service, de relaxte lounges, overal voorrang, ik kan er wel aan wennen. Je kunt mijn reisverslag lezen in deze blog.

Best gelezen deze maand

Ik publiceerde deze maand negen artikelen en deze drie werden daarvan het beste gelezen:

Bucket list: de mooiste meren ter wereld

Huaraz 2 - 4500 meter Paramount trek

Omdat ik tijdens mijn reis in Peru zo onder de indruk was van Laguna Parón (foto), ben ik op zoek gegaan naar de mooiste meren ter wereld. Dit resulteerde in deze bucket list, die behoorlijk veel bezoekers trok.

Hoe maak je een reisverslag?

Goeie vraag toch? De mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos, zo kun je natuurlijk oldschool een reisverslag maken met pen en papier, maar zijn er ook apps of je maakt gewoon je eigen website. In deze blog zette ik alle mogelijkheden voor je op een rij.

In business class naar Praag

Ik noemde hem al even, ik vloog deze maand voor het eerst business class. Deze ervaring (en mijn bezoek aan het wonderschone Praag) beschreef ik uitgebreid in dit reisverslag, dat meteen mijn meestgelezen artikel van deze maand werd.

Wat ga ik doen in november?

In november ga ik een paar dagen naar Groningen voor de promotie van Jess (you go girl!) en om mijn zusje (en natuurlijk m’n nieuwe neefje) even op te zoeken. Ook is er een bijzondere gebeurtenis aan het eind van de maand, ik ga namelijk ‘verhuizen’ met mijn werk. We gaan naar een nieuwe (groter) kantoorpand pal op het Museumplein. Ik ben erg benieuwd hoe me dat gaat bevallen, ik kom namelijk voor het eerst op een kantoortuin terecht.

Wat zijn jouw plannen voor november?

Vond je dit een leuk artikel? Deel 'm via onderstaande knoppen.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.