• Menu
 • Menu
Maand van Co - Las Vegas in maart

De maand van Co #10: Ook in maart is Las Vegas supertof

Deze maand begon gelijk goed: de eerste week bracht ik namelijk door in Las Vegas! Verder heb ik niet veel kunnen doen, want ik kreeg de (stomme) griep. In dit maandoverzicht deel ik mijn ups & downs van maart.

Leuke gebeurtenis: Viva Las Vegas

Valley of fire - fremont street 2
Duh, mijn trip naar Las Vegas met mijn nichtje natuurlijk! We hadden slechts zeven dagen en een overvol programma, maar wat hebben we genoten! Normaal gesproken vertrek ik alleen naar Amerika tijdens de (bloedhete) zomermaanden, maar ik moet zeggen dat het zo begin maart ook erg fijn was. We leerden een hoop over de geschiedenis van Las Vegas in het Neon Museum (echt een aanrader), maakten een uitstapje naar de enorme Hoover Dam en gokten een beetje. Ook maakten we geweldig mooie wandelingen in Zion National Park en de Valley of Fire. De natuur is daar zo onbeschrijfelijk mooi! Al mijn reisverslagen kun je terugvinden op deze pagina. Kijk je liever filmpjes? Check dan deze playlist op Youtube.

Iets minder leuk

Ik heb de laatste weken iets te vaak geroepen dat de griep mij dit jaar niet te pakken zou krijgen. Om vervolgens bijna twee weken plat te liggen omdat ik me zo miserabel voelde. Oeps. Gelukkig ben ik bijna weer fit en heb ik eindelijk mijn stem terug. Zin in april!

Best gelezen deze maand

Reisverslag Zion National Park - Co op Observation Point
Wauw, deze maand bezochten meer mensen dan ooit mijn website, echt supertof! Ik krijg ook steeds meer leuke berichtjes en mailtjes van mensen die ik nog nooit heb ontmoet, dat waardeer ik enorm! Deze artikelen waren deze maand het meest populair:

Reisverslag Las Vegas #1: de reis, de Hoover Dam en lekker shoppen

Mijn eerste reisverslag uit Las Vegas werd gigantisch veel gelezen deze maand. Gelukkig maar, want reisverslagen schrijven vind ik toch wel het allerleukste. In dit eerste verslag schrijf ik over de heenreis en ons bezoek aan de Hoover Dam.

Kosten rondreis Florida

Mijn blogs over Florida blijven steevast het meest gelezen. Kan ik me goed voorstellen, want dit is ook een erg toffe staat voor een Amerika-reis. In deze blog zette ik de kosten van een rondreis in Florida voor je op een rij.

Reisverslag Las Vegas #2: Zion National Park

Ook het tweede reisverslag van mijn week in Las Vegas was deze maand erg populair. In dit reisverslag neem ik je mee naar Zion National Park (in Utah, zo’n vier uur rijden vanaf Las Vegas), waar we een zware, maar geweldige mooie hike maakten naar Observation Point. Het uitzicht was echt fenomenaal!

Top 3 Instagram

Mijn Instagram-account stond deze maand in het teken van mijn reis naar Las Vegas. Dit zijn de drie meest populaire foto’s/

3. The Hoover Dam

2. Fire wave in Valley of Fire

1. Uitzicht vanaf Observation Point (Zion, Utah)

Wat te doen in april?

Ik begin deze maand met een heerlijk lang paasweekend in Berlijn! En de reisverslagen volgen uiteraard snel. En voor de rest moet ik even flink aan de slag op m’n werk, want met al die leuke trips en de griep, loop ik inmiddels een beetje achter. Wat ga jij doen in april?

Share it!
 •  
 •  
 •  
 • 12
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  12
  Shares

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 reacties