• Menu
 • Menu
Maand van Co

De maand van Co #2: even bijkomen in juni

Het voelt als gisteren dat ik mijn eerste maand van Co met jullie deelde, opeens is het al juli. In juni ben ik vooral bezig geweest met bijkomen van de drukke meimaand, maar heb ik ook veel leuke dingen gedaan. In deze maand van Co vertel ik jullie alles over mijn afgelopen maand.

Leuke gebeurtenis

Ik was deze maand nog volop bezig met mijn verhuizing en heb nog veel dozen uitgepakt en dingen een plekje gegeven. Afgelopen woensdag heb ik ook eindelijk de laatste plinten gelegd, dus binnen is het nu (op een paar gordijnen na) zo goed als af. Het voelt nu steeds meer als thuis, een heerlijk gevoel!

Ben ik nog op pad geweest in juni?

Stadswandeling in Alkmaar
Hoewel ik het heerlijk vond om zoveel mogelijk te genieten van mijn eigen huisje, begon het op gegeven moment toch wel heel erg te kriebelen: ik wilde op pad! Ik maakte twee kleine uitstapjes in eigen provincie, zo ging ik op de fiets naar Hoofddorp om nog wat inkopen te doen voor mijn vakantie. Een mooi tochtje van 15 kilometer, waarbij ik onder de Polderbaan van Schiphol fietste, heel gaaf om onder vliegtuigen door te fietsen!
Vorig weekend pakte ik de trein naar Alkmaar, om daar een mooie stadswandeling te maken. Een verslag daarvan hebben jullie kunnen lezen in deze blog.

Best gelezen in juni

Reistips Miami
Deze maand heb ik weer alle tijd gehad om te bloggen (heb nu zelfs een speciaal blogkantoortje in m’n nieuwe huis), dus jullie hebben veel kunnen lezen. Ook deden mijn oude blogs over Florida het deze maand erg goed, ik denk dat er binnenkort veel mensen naar de sunshine state vertrekken. Dit waren mijn drie meest gelezen blogs van deze maand.

Update van mijn reisplannen

Begin deze maand gaf ik een update voor mijn reisplannen voor dit jaar. In deze blog kun je lezen welke route ik ga rijden in Canada en de Verenigde Staten en ontdek je in welk paradijselijk oord ik Kerst ga vieren.

Hoe & wat: reistips Florida

Na twee reizen naar Florida ben ik aardig bekend in de sunshine state. In deze blog geef ik praktische reistips voor je eerste bezoek aan Florida.

2 weken Florida: de ultieme route

Heb je slechts 2 weken om Florida te ontdekken? Dan is dit de blog voor jou! In 2 weken kun je namelijk veel zien van deze mooie staat: verwacht leuke steden, de mooiste stranden en veel pretparken.

Top 3 Instagram

Ook deze maand heb ik veel (oude) reisfoto’s gedeeld op Instagram. De drie foto’s die in juni het meest populair waren, bevatten allemaal een fantastisch uitzicht. Welke vinden jullie het mooist?

1. Canyonlands National Park, Utah (VS)

Een bericht gedeeld door Co (@opreismetco) op

2. Horseshoe Bend, Arizona (VS)

Een bericht gedeeld door Co (@opreismetco) op

3. Whitehaven Beach, Queensland (Australië)

Een bericht gedeeld door Co (@opreismetco) op

Dat was de tweede editie van de maand van Co. Juni stond vooral in het teken van bijkomen. Juli wordt het compleet tegenovergestelde: ik ga weer op reis! En daar heb ik enorm veel zin in. Wat hebben jullie in juni gedaan?

Share it!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 reacties