• Menu
 • Menu
Maand van Co fitgirl

De maand van Co #6: fitgirl met een chipsverslaving

In de maand oktober veranderde ik in een heuse fitgirl, maar kon ik de zakken chips nog steeds niet laten staan. Ook maakte ik een mooie herfstwandeling. Je leest er alles over in een nieuwe maand van Co.

Bijzondere gebeurtenis

Ik ben deze maand naar de sportschool geweest. Echt waar. En niet een keertje, maar wel zestien keer! Waarom ben ik opeens zo fanatiek? De afgelopen maanden voelde ik me niet echt fit, ik dronk best vaak een wijntje en at geregeld een zak chips leeg. Mijn kleding zat inmiddels erg krap, m’n spijkerbroeken deden gewoon pijn. Tijd voor verandering! Ik dronk mijn laatste wijntje in Boekarest (al meer dan een maand geleden) en kocht een groupon voor een sportschool (ik ga niet meteen een heel jaarabonnement kopen, ben je gek). Op 1 oktober stapte ik voor het eerst de sportschool binnen, en ben daar sindsdien niet meer weg te slaan. Inmiddels voel ik me best wel heel erg fit en passen mijn kleren ook weer. Missie geslaagd! Mijn doel is om dit in ieder geval vol te houden tot ik naar de Filipijnen ga (dan moet ik toch in bikini), ben heel erg benieuwd of me dit gaat lukken. Maar ik heb goede hoop! Overigens is mijn chipsverslaving nog altijd aanwezig (al is het nu een zak in plaats van drie per week), die geef ik voorlopig ook niet op, veel te lekker!

Ben ik nog op pad geweest deze maand?

Nationaal Park Zuid-Kennemerland
Deze maand heb ik met een paar vrienden een prachtige lange herfstwandeling gemaakt in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Een park voor mooie uitzichtpunten en een zeer afwisselend landschap. Ook zagen we een hoop paddenstoelen die ik natuurlijk stuk voor stuk even moest fotograferen. Hoogtepunt was de kudde (het waren er acht, mag je dat een kudde noemen?) Schotse hooglanders die midden op het pad stonden. Verslag van deze fijne middag kun je lezen in deze blog.

Best gelezen deze maand

Deze maand bezochten meer mensen dan ooit opreismetco.nl, superleuk! Dit zijn de drie meest gelezen artikelen van deze maand:

Wandelen in Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Ik vond het heel leuk dat mijn verslag over de mooie herfstwandeling in Nationaal Park Zuid-Kennemerland het erg goed deed deze maand. Nederland in de herfst is ook zo mooi!

Stopover: 8 uur in Hong Kong

mooiste uitzichten
Wist je dat je tijdens een stopover van 8 uur nog best veel kunt zien van Hong Kong? In deze blog lees je al mijn tips & tricks.

Kosten rondreis Florida

Met welk budget moet je rekening houden als je een rondreis gaat maken in Florida? In deze blog zette ik de kosten voor je op een rij.

Top 3 Instagram

De afgelopen maand heb ik weer tientallen mooie foto’s van mijn reizen gedeeld op Instagram. Dit waren de drie foto’s die het beste scoorden. Welke is jouw favoriet?

3. Co op de fiets in Los Angeles

Een bericht gedeeld door Co (@opreismetco) op

2. Eenzame oldtimer op Cuba

Een bericht gedeeld door Co (@opreismetco) op

1. De rode kleuren van Bryce Canyon

Een bericht gedeeld door Co (@opreismetco) op

Dit was de maand van Co van oktober, wat heb jij allemaal gedaan deze maand?

Vond je dit een leuk artikel? Deel 'm via onderstaande knoppen.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 reacties