• Menu
  • Menu
Persoonlijke update 19 - Op reis met Co in een nieuw jasje

Persoonlijke update #19: Op reis met Co in een nieuw jasje!

Een persoonlijke update over de nieuwe vormgeving van mijn website, gebeurtenissen in de afgelopen maanden en nieuws over de planning van mijn grote reis.

Persoonlijke update?

Door alle jaaroverzichten heb ik mijn maandelijkse rubriek Op reis met Co geskipt en dat vond ik eigenlijk wel prima. Ik vind het toch best een gedoe om iedere maand een maandoverzicht te delen, want soms heb ik gewoon helemaal niks interessants te vertellen. Daarom deel ik vanaf nu af en toe een persoonlijke update en geen maandoverzichten meer.

Op reis met Co in een nieuw jasje!

Persoonlijke update 19 - Op reis met Co in een nieuw jasje - Op reis met Co update 2019

Sinds een week heeft mijn website een nieuwe look & feel. De laatste grote verandering voerde ik door in november 2016, en ik vond het wel weer eens tijd worden voor een frissere look. In mijn artikel 3 jaar Op reis met Co gaf ik al aan dat ik dit wilde doen, in eerste instantie vooral om mijn logo te wijzigen. Ik vond de palmbomen namelijk niet meer zo bij mij en mijn website passen, omdat ik steeds vaker schrijf over wandelen en buiten zijn. Daarnaast is dit thema ook meer geschikt voor meer verschillende devices en navigeren is nu een stuk makkelijker. Ik ben er erg blij mee en ben ook benieuwd wat jullie ervan vinden!

NS-wandeling: Ankeveense Plassen

Persoonlijke update 19 - Op reis met Co in een nieuw jasje - Ankeveense Plassen

Omdat ik van plan ben om binnenkort 5 weken te gaan wandelen, ben ik de laatste tijd veel aan het oefenen. Op een grijze zondag besloot ik om weer eens een NS-wandeling te maken. Ik koos een route van station Bussum-Zuid naar station Weesp en die ging grotendeels dwars door de weilanden en langs de Ankeveense plassen. Een prachtige wandeling van 21 kilometer die ik graag nog eens over wil doen met mooi weer.

Een nieuw kantoor

Persoonlijke update 19 - Op reis met Co in een nieuw jasje - nieuw kantoor

Ik vertelde jullie in mijn vorige maandoverzicht al dat er op mijn werk ook een en ander aan het veranderen is. We zijn begin december verhuisd naar een veel groter kantoorpand op het Museumplein. De eerste zes weken zaten we nog te werken tussen de bouwvakkers (heel vermoeiend), maar inmiddels is het zo goed als af. Tijdens de openingsdagen stond er een grote kubus op het Museumplein, en vanaf hier kon je mooie plaatjes maken van het roodverlichte pand. De rode verlichting is (gelukkig) nu weg, maar ik geniet dagelijks van het mooie uitzicht op het Museumplein.

Hoe staat het met de reisplannen van mijn grote reis?

Eind volgende maand is het al zo ver, dan ga ik vier maanden op reis! Inmiddels heb ik alle (binnenlandse) vluchten geboekt en heb ik besloten wat ik ga doen tijdens mijn laatste vier weken in Amerika. Na mijn bezoek aan Hawaii vlieg ik naar Portland, Oregon! Ik ben nog nooit eerder in deze regio (Pacific Northwest) geweest en ik ga vanuit hier een leuke road trip maken. Ik wilde tijdens deze weken ook graag Havasupai bezoeken, maar helaas heb ik daar geen permit voor kunnen krijgen. Een plek die ik (eindelijk) wel ga bezoeken is Yellowstone National Park, een plek die al heel lang op mijn bucket list staat. Vanuit Portland vlieg ik naar Cancun in Mexico, waar ik nog vier weken heb om een aantal mooie plekken te bezoeken.

Dat is mijn persoonlijke update voor nu. Fijne februari!

Do you like this post? Share it!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties