Persoonlijke update #20: to vlog or not to vlog?

Persoonlijke update #20: to vlog or not to vlog?

Ik zit bijna te stuiteren op m’n bureaustoel: nog een paar nachtjes slapen en ik ga vier maanden op reis! Natuurlijk ga ik tijdens mijn reis veel foto’s maken en leuke blogs schrijven, maar de laatste tijd vraag ik me steeds vaker af of ik ook een vlog ga maken.

Wat heb ik de laatste maanden uitgespookt?

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste persoonlijke update met jullie deelde, dus ik heb best veel gedaan in de laatste maanden. Ik ben veel op bezoek geweest bij familie en heb regelmatig afgesproken met vrienden, want die zie ik de komende maanden natuurlijk niet. Zo was ik te vinden in Groningen, Emmen en Delft en was het een gezellige boel.

Persoonlijke update - bijna op reis - to vlog or not to vlog - familie

Ook heb ik uiteraard veel laatste dingen voorbereid voor mijn reis, de laatste aankopen, oefenen met het inpakken van mijn backpack (het is echt een kunst om zo weinig mogelijk mee te nemen) en veel wandelen. Hoogtepunt was wel de wandeling die ik op een zonnige zondagochtend maakte in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Genieten!
To vlog or not to vlog?

Twee jaar geleden was ik ervan overtuigd dat ik never nooit niet zou gaan vloggen. Met mijn kop voor een camera, hoe raar is dat? Niets is zo veranderlijk als de mens, want de laatste maanden was ik er steeds vaker mee bezig: zal ik een vlog gaan maken?

Tijdens mijn voorbereidingen voor de Pacific Crest Trail keek ik veel vlogs op YouTube. Ik merkte hoe leuk ik het vond om andere hikers te volgen, dus dacht ik er steeds vaker over na, zal ik dat ook gaan doen? Tijdens mijn reis op de Filipijnen had ik superslecht internet, waardoor het een grote struggle was om blogs te schrijven en foto’s te uploaden. Een filmpje daarentegen, ging een stuk sneller. Tijdens de PCT zal ik ook vrij weinig internet hebben, dus dan is het makkelijker om jullie via video op de hoogte te houden. Ik ga het in ieder geval proberen, dus hier is mijn eerste vlog!

– en als je geen zin hebt om de vlog te kijken, kun je ook gewoon verder lezen ;) –

Wat ga ik ook alweer doen?

Grote reisplannen voor 2019 - 4 maanden op reis - PCTIk ga vier maanden in mijn eentje op pad. Ik start in Las Vegas om even te genieten van superluxe hotels en daarna ga ik kamperen. Eerste een nachtje in Joshua Tree National Park en daarna start ik met de Pacific Crest Trail. Ik ga vijf weken wandelen met een zwaar bepakte backpack, slaap in een tentje in de middle of nowhere en eet een hele berg Snickers om genoeg caloriëen binnen te krijgen.

Na 5 weken back to basics vlieg ik naar Hawaii, waar ik ga relaxen en wil genieten van de eilanden Oahu, Maui en Big Island. Erg lang blijf ik niet (Hawaii is duur!), na 2,5 week vlieg ik namelijk naar Portland, Oregon. Ik heb voor een week of vier een lekkere SUV gehuurd om een road trip te maken in de Pacific Northwest en zal in ieder geval Yellowstone bezoeken.

Daarna heb ik nog vier weken om lekker aan het strand (of niet) te gaan liggen in Mexico. Ik heb daar nog niet echt een plan voor, maar dat zie ik ter plekke wel.
Ga je mee op reis?

Tijdens mijn reis zal ik regelmatig updates plaatsen op deze blog, maar waarschijnlijk nog vaker op mijn social media. Dus volg me vooral om niets te hoeven missen:
Facebook
YouTube
Instagram

Mijn volgende blogpost schrijf ik in Las Vegas. Zin in!

Wil je mijn reisverslagen lezen?

Inmiddels is mijn reis achter de rug en ik heb echt een fantastische tijd gehad in Amerika. Ik heb ontzettend veel reisverslagen geschreven en die kun je teruglezen op deze pagina.

Do you like this post? Share it!

Co

Hoi! Ik ben Co en ik schrijf op deze website over mijn reisavonturen. Ook geef ik tips en zorg ik voor de nodige reisinspiratie. Ga je mee?

Bekijk alle artikelen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 reacties