Wat te doen met je reisfoto’s?

Je bent op reis geweest en hebt duizenden foto’s gemaakt. Een paar zet je op Facebook, een paar op Instagram en voor de rest staan ze op je computer. Herkenbaar? Voor mij wel! Daarom heb ik besloten dit jaar iets meer met mijn reisfoto’s te doen. In deze blog mijn tips: deze dingen kun je doen met je reisfoto’s.

Fijn om te bladeren: fotoboek

doen met je reisfoto's

Ik vind het altijd heerlijk om door mijn oude fotoboeken te bladeren. Nu kun je die tegenwoordig heel chic maken met diverse fotoprogramma’s, maar het allerliefste bestel ik losse foto’s die ik zelf in een mooi boek plak. Lekker creatief (en rustgevend), bovendien kun je er dan nog leuke extra’s zoals treinkaartjes bijplakken.

Mooi in huis: fotocollage op canvas

Doen met je reisfoto's

Iets waar ik nooit over na had gedacht: een fotocollage op canvas. Ik mocht er van Canvas Company eentje proberen. Het was wel even spannend, want een collage is geen gewone bestelling. Je moet eerst een canvas bestellen met een foto en binnen een paar dagen nemen ze contact met je op voor de rest van de foto’s. Daarna maken ze een ontwerp voor je en dit mag je naar wens aanpassen. Na goedkeuring heb je de collage binnen een paar dagen in huis. Dit was mijn eindresultaat, gaaf hè? Die krijgt een mooi plekje in mijn nieuwe huis!

Altijd handig: fotokalender

doen met je reisfoto's

De afgelopen jaren maak ik steeds in januari een mooie kalender voor het nieuwe jaar. Voor elke maand kies ik een mooie foto uit van een van de reizen die ik het jaar daarvoor heb gemaakt. Zo wordt ik nog dagelijks herinnerd aan al die mooie plekken waar ik ben geweest. En hij is ook nog eens handig om al mijn blogs in te plannen.

Wat doe jij met reisfoto’s?

Wil je meer lezen?

Deze artikelen vind je misschien ook leuk:
Het fijne van thuiskomen na een lange reis
10 x reisinspiratie op YouTube
Checklist voor je reis naar het buitenland

Deze blog is geschreven in samenwerking met Canvas Company. Ik ga alleen samenwerkingen aan die bij mij en mijn blog passen en geef altijd mijn eerlijke mening. Op deze pagina kun je meer lezen over samenwerkingen.

Co

Als introvert meisje uit de provincie droomde ik altijd al van lange verre reizen. Ik dacht dat het altijd bij dromen zou blijven, maar inmiddels reis ik 6 tot 8 maanden per jaar en wandel ik duizenden kilometers in de mooiste natuurgebieden. Op deze website lees je alles over mijn favoriete bestemmingen en wandelroutes.

Bekijk alle artikelen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 reacties