De leukste reisaanbiedingen

Wil je op de hoogte blijven van de leukste reisaanbiedingen? Dan moet je deze pagina in de gaten houden!

Vrijwel wekelijks zijn er nieuwe aanbiedingen op reisgebied, of het nu gaat om vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen. Omdat je natuurlijk geen zin heb om zelf op zoek te gaan naar aanbiedingen, doe ik het voor je. Op deze pagina deel ik alle aanbiedingen die nu lopen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief om regelmatig een update te krijgen van de de laatste aanbiedingen.

Dit zijn de leukste reisaanbiedingen op dit moment

Laatste update: 19 september 2021.

Korting bij Albelli

De zomervakantie is voorbij en je zit met heel veel foto’s, wat doe je ermee? Maak er een mooi fotoboek of een kalender van! Dat kan heel goed bij Albelli en ze hebben nu ook nog eens mooie kortingsacties:

De kortingscodes zijn geldig t/m 30 september 2021.

10% korting bij Tiqets

Tiqets is een van de grootste aanbieders van toegangsbewijzen, denk bijvoorbeeld aan musea, attracties en andere toffe activiteiten. Vooral als ik op stedentrip ga, kijk ik altijd even op deze website om te kijken wat er te doen is.

Tiqets heeft een speciale “End of Summer sale” en met de code ENDOFSUMMER krijg je van 20 t/m 27 september 10% korting op het hele aanbod!

€25 korting op een verrassingsreis

Ken je Srprs.me? Dat is een organisatie die verrassingsreizen organiseert. Je weet pas op het allerlaatste moment waar je heen gaat. Wil je het een keer proberen? Je kunt nu een voucher aanvragen die €25 korting geeft op een verrassingsreis. De voucher is te gebruiken t/m 31 december 2021.

20% korting op processierupsgel

Wandel je veel in Nederland en wordt je regelmatig geplaagd door de processierups? Neem dan een tube verzachtende gel me als je gaat wandelen. Bij Medicijndoos.nl krijg je nu 20% korting met de code opreismetco. De gel werkt ook verzachtend voor insectenbeten en kwallenbeten.

Deze actie is geldig t/m 30 september 2021.

Korting op Schiphol

Ben je van plan om p Schiphol te gaan shoppen voor je gaat vliegen? Via See Buy Fly kun je een voucher krijgen die €5 korting geeft als je €25 of meer besteed aan parfumcosmeticazonnebrillendrank en chocolade in de winkels na security.

Flinke korting op een VPN van NordVPN

Gebruik jij wel een VPN op reis? Hiermee beveilig je je electronica en kun je vaak goedkopere vluchten en accommodaties boeken. Ik heb inmiddels meerdere geprobeerd en ik vind NordVPN veruit de fijnste. Ze hebben vaak flinke aanbiedingen als je een abonnement afsluit. Je krijgt vaak meer dan 60% korting!

Disclaimer

Hoi, en wat leuk dat je deze disclaimer leest! Zoals je misschien begrijpt is het onderhouden van een website zoals deze niet gratis. Sterker nog, het kost honderden euro’s per jaar. Daarom staan er op deze website af en toe affiliate links. Als je via deze links iets koopt of boekt, dan krijg ik een klein beetje commissie en het kost jou helemaal niets extra. Dank je wel!