De leukste reisaanbiedingen

Wil je op de hoogte blijven van de leukste reisaanbiedingen? Dan moet je deze pagina in de gaten houden!

Vrijwel wekelijks zijn er nieuwe aanbiedingen op reisgebied, of het nu gaat om vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen. Omdat je natuurlijk geen zin heb om zelf op zoek te gaan naar aanbiedingen, doe ik het voor je. Op deze pagina deel ik alle aanbiedingen die nu lopen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief om regelmatig een update te krijgen van de de laatste aanbiedingen.

Dit zijn de leukste reisaanbiedingen op dit moment

Laatste update: 15 juli 2021.

Korting bij NS International

Extra voordelige tarieven voor de IC Brussel. Boeken tussen 21 juni en 18 juli en reizen tussen 24 juni en 31 juli.

Win een Multi City reis!

Ken je Srprs.me? Dat is een organisatie die verrassingsreizen organiseert. Je weet pas op het allerlaatste moment waar je heen gaat. Ze hebben nu een leuke winactie: je kunt een 8-daagse Multi City reis winnen (in 3 landen!). Klik hier om mee te doen

Meedoen kan t/m 31 augustus

Extra actie Srprs.me

Naast de winactie heeft Srprs.me nog een leuke actie: €25 korting op een verrassingsreis. De voucher is te gebruiken t/m 31 december 2021.

Korting op je Visa World Card (ICS)

ICS heeft nu mooie zomeraanbiedingen voor hun Visa World Card.

Het aanbod is:

De actie loopt van 1 juni t/m 31 augustus 2021.

Korting op Schiphol

Ben je van plan om p Schiphol te gaan shoppen voor je gaat vliegen? Via See Buy Fly kun je een voucher krijgen die €5 korting geeft als je €25 of meer besteed aan parfumcosmeticazonnebrillendrank en chocolade in de winkels na security.

Flinke korting op een VPN van NordVPN

Gebruik jij wel een VPN op reis? Hiermee beveilig je je electronica en kun je vaak goedkopere vluchten en accommodaties boeken. Ik heb inmiddels meerdere geprobeerd en ik vind NordVPN veruit de fijnste. Ze hebben vaak flinke aanbiedingen als je een abonnement afsluit. Je krijgt vaak meer dan 60% korting! Op dit moment krijg je 72% korting op een abonnement van 2 jaar.

Disclaimer

Hoi, en wat leuk dat je deze disclaimer leest! Zoals je misschien begrijpt is het onderhouden van een website zoals deze niet gratis. Sterker nog, het kost honderden euro’s per jaar. Daarom staan er op deze website af en toe affiliate links. Als je via deze links iets koopt of boekt, dan krijg ik een klein beetje commissie en het kost jou helemaal niets extra. Dank je wel!