De leukste reisaanbiedingen

Wil je op de hoogte blijven van de leukste reisaanbiedingen? Dan moet je deze pagina in de gaten houden!

Vrijwel wekelijks zijn er nieuwe aanbiedingen op reisgebied, of het nu gaat om vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen. Omdat je natuurlijk geen zin heb om zelf op zoek te gaan naar aanbiedingen, doe ik het voor je. Op deze pagina deel ik alle aanbiedingen die nu lopen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief om regelmatig een update te krijgen van de de laatste aanbiedingen.

Dit zijn de leukste reisaanbiedingen op dit moment

Laatste update: 13 mei 2022.

10% korting bij Protest

Met de actiecode opreismetco10 krijg je 10% korting op alles in de webshop van Protest. De actiecode is geldig t/m 31 oktober 2022.

Korting bij Albelli

Bij Albelli krijg je nu 20% korting op alle producten met de code AFFNL20ALLE.

Deze actie is geldig tot en met 1 juni 2022.

Gratis €10 voucher van Jack Wolfskin

Jack Wolfskin is een van de fijnste outdoormerken. Wist je dat je gratis een voucher van €10 krijgt als je je aanmeldt voor hun nieuwsbrief? Dat is nog eens makkelijk verdiend!

Korting op Schiphol

Ben je van plan om p Schiphol te gaan shoppen voor je gaat vliegen? Via See Buy Fly kun je een voucher krijgen die €5 korting geeft als je €25 of meer besteed aan parfumcosmeticazonnebrillendrank en chocolade in de winkels na security.

Flinke korting op een VPN van NordVPN

Gebruik jij wel een VPN op reis? Hiermee beveilig je je electronica en kun je vaak goedkopere vluchten en accommodaties boeken. Ik heb inmiddels meerdere geprobeerd en ik vind NordVPN veruit de fijnste. Ze hebben vaak flinke aanbiedingen als je een abonnement afsluit. Je krijgt vaak meer dan 60% of 70% korting!

Disclaimer

Hoi, en wat leuk dat je deze disclaimer leest! Zoals je misschien begrijpt is het onderhouden van een website zoals deze niet gratis. Sterker nog, het kost honderden euro’s per jaar. Daarom staan er op deze website af en toe affiliate links. Als je via deze links iets koopt of boekt, dan krijg ik een klein beetje commissie en het kost jou helemaal niets extra. Dank je wel!