Steun Op reis met Co

Ik werk vrijwel dagelijks met veel plezier aan mijn website opreismetco.nl. En ik hoop dat jullie iets hebben aan mijn vele reistips en reisverhalen. Naast veel tijd kost het onderhouden van deze website me helaas ook best veel geld, en daarom vraag ik jullie steun. Zouden jullie af en toe iets willen kopen of reserveren via de links op deze pagina? Boeken en bestellen via deze links kost jullie helemaal niks extra, maar het levert mij wel een klein zakcentje op, waarmee ik deze website kan verbeteren. Ik vermeld alleen links naar webshops en boekingssites die ik zelf ook gebruik bij het boeken van mijn reizen.

Heel veel dank voor jullie steun en veel reisplezier!

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar info@opreismetco.nl.

Reserveer via deze links je accommodatie

Booking.com

Hotelspecials

AgodaBooking.com

Airbnb: heb je nog nooit via Airbnb geboekt? Gebruik dan deze link voor een flinke korting.

Boek via deze links een pakketreis

Tui.nl

Djoser.nl: groepsrondreizen wereldwijd

Eliza was here

Fox – Verre Reizen van ANWB

Kras.nl

Riksja Travel

Shoestring – Alle Reizen

Laat je verrassen door srprs.me

Boek via deze links je vliegtickets

KLM

Transavia

Skyscanner

Momondo.nl

Bestel hier reisgerelateerde artikelen

Bestel bij Bol.com de mooiste boeken om te lezen, een nieuwe camera, powerbank of andere reisgadgets (check deze blog voor mijn favoriete reisgadgets).

De mooiste reisgidsen bestel je bij
Lonely Planet. Check deze pagina regelmatig, er is vaak een grote aanbieding (bijvoorbeeld 3 voor de prijs van 2).

Buitensportartikelen bestel je bij Bever.

of bij Decathlon.

Autohuur

AutoEurope

Alamo

Boek hier tickets voor pretparken of andere attracties

Attraction Tickets Direct (goede combitickets voor pretparken in Florida, maar bieden ook tickets voor attracties op diverse andere plekken. Denk aan highlights in steden als New York, Parijs, Londen en Rome).

Get Your Guide (rondleidingen en toffe activiteiten wereldwijd)

Disneyland Parijs

Overnachten in de Efteling