Steun Op reis met Co

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn Steun-pagina! Vrijwel dagelijks werk ik met veel plezier aan mijn website opreismetco.nl. En natuurlijk hoop hoop dat je iets hebt aan mijn vele reistips en dat ik je kan inspireren om prachtige reizen te maken.

Helaas is het onderhouden van deze website niet gratis en daarom vraag ik jullie steun. Zouden jullie af en toe iets willen kopen of reserveren via de links op deze pagina? Boeken en bestellen via deze links kost jullie helemaal niks extra, maar het levert mij wel een klein zakcentje op, waarmee ik deze website kan verbeteren. Ik vermeld alleen links naar webshops en boekingssites die ik zelf ook gebruik bij het boeken van mijn reizen.

Heel veel dank voor jullie steun en veel reisplezier!

Groetjes,
Co

Ps. Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar info@opreismetco.nl.

Overnachten

Reserveer via deze links je accommodatie:

Booking.com

Hotelspecials

Agoda

Airbnb: heb je nog nooit via Airbnb geboekt? Gebruik dan deze link voor een flinke korting.

Vervoer

Autohuur

Sunny Cars

AutoEurope

Alamo

Trein

Internationale treinreizen boek je via Oui.sncf.

Wil je heel Europa door met de trein? Dan kan het voordelig zijn om een Interrailpas te bestellen.

Bus

Voordelig een (lange) busreis maken in Europa? Bestel dan je busticket bij FlixBus.

Vliegtuig

KLM

Transavia

Skyscanner

Momondo.nl

Boot

Wil je graag met de ferry naar Engeland? Boek dan je overtocht met DFDS.

Pakketreizen

Geen zin om zelf een reis in elkaar te knutselen? Boek via een van deze links een pakketreis:

Tui.nl

Djoser.nl: groepsrondreizen wereldwijd

Fox – Verre Reizen van ANWB

Kras.nl

Riksja Travel

Shoestring – Alle Reizen

Laat je verrassen door srprs.me

Reisgidsen, boeken en elektronica

Op zoek naar speciale reisgidsen en kaarten? Kijk dan eens in het enorme aanbod van De Zwerver.

Bestel bij Bol.com de mooiste boeken om te lezen, een nieuwe camera, powerbank of andere reisgadgets (check deze blog voor mijn favoriete reisgadgets).

Buitensportartikelen bestel je bij Bever.

of bij Decathlon.

Iedereen die zich aanmeldt voor mijn wekelijkse nieuwsbrief krijgt gratis mijn ebook 101 handige reistips. Aanmelden kan op deze pagina.

Pretparken en andere leuke uitjes

Boek hier tickets voor pretparken of andere leuke uitjes:

Attraction Tickets Direct (goede combitickets voor pretparken in Florida, maar bieden ook tickets voor attracties op diverse andere plekken. Denk aan highlights in steden als New York, Parijs, Londen en Rome).

Get Your Guide (rondleidingen en toffe activiteiten wereldwijd)

Disneyland Parijs

Disney thuis ervaren? Neem een abonnement op Disney+.

Overnachten in de Efteling

Creditcards

Heb je een nieuwe creditcard nodig?

Vraag hier een Flying Blue American Express aan en krijg korting + een flinke bonus aan miles (die je in kunt wisselen voor een vliegticket).

Een Mastercard of een Visa Card bestel je het beste via ICS.