• Menu
  • Menu

Steun Op reis met Co

Ik werk vrijwel dagelijks met veel plezier aan mijn website opreismetco.nl. En ik hoop dat jullie iets hebben aan mijn vele reistips en reisverhalen. Naast veel tijd kost het onderhouden van deze website me helaas ook best veel geld, en daarom vraag ik jullie steun. Zouden jullie af en toe iets willen kopen of reserveren via de links op deze pagina? Boeken en bestellen via deze links kost jullie helemaal niks extra, maar het levert mij wel een klein zakcentje op, waarmee ik deze website kan verbeteren. Ik vermeld alleen links naar webshops en boekingssites die ik zelf ook gebruik bij het boeken van mijn reizen.

Heel veel dank voor jullie steun en veel reisplezier!

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar info@opreismetco.nl.

Reserveer via deze links je accommodatie

Booking.com

Hotelspecials

Expedia

Hotels.comBooking.com

Boek via deze links je vliegtickets

KLM

Transavia

Skyscanner

Bestel hier reisgerelateerde artikelen

Bestel bij Bol.com de mooiste boeken om te lezen, een nieuwe camera, powerbank of andere reisgadgets (check deze blog voor mijn favoriete reisgadgets).

De mooiste reisgidsen bestel je bij
Lonely Planet. Check deze pagina regelmatig, er is vaak een grote aanbieding (bijvoorbeeld 3 voor de prijs van 2).

Buitensportartikelen bestel je bij Bever.

of bij Decathlon.

Autohuur

AutoEurope

Alamo