Boeken over Amerika

Verenigde Staten van Amerika

Wil je een reis maken naar de Verenigde Staten van Amerika? Dat is een geweldig idee! De afgelopen jaren reisde ik regelmatig af naar Amerika en ik heb er op deze website ontzettend veel over geschreven. Op deze pagina vind je reisverslagen, praktische tips en veel informatie over diverse bestemmingen.

Praktische tips & inspiratie voor een reis naar Amerika

1 2 3 4

Tips voor een reis in het zuidwesten van Amerika

1 2 3 4 5 6

Tips voor een reis in het noordwesten van Amerika

1 2

Tips voor een reis naar Florida

Kosten 2 weken Florida

Kosten rondreis Florida

Florida is een perfecte bestemming voor relaxte vakantie met een mooie rondreis. Maar wat kost een rondreis in Florida? Dat lees je in deze blog.
Lees meer
1 2

Tips voor een reis naar Hawaii

Oahu in 1 dag - Reistips Hawaii

Ontdek Oahu in 1 dag | Hawaii

Oahu in 1 dag, kan dat? Met een huurauto kun je in een dag best veel zien van het Hawaiaanse eiland Oahu. In dit artikel deel ik een route met de leukste stops.
Lees meer
Wat kost een reis naar Hawaii

Wat kost een reis naar Hawaii?

Supertof zo’n reis naar Hawaii, maar dat kost toch een vermogen? Hawaii is inderdaad geen goedkope bestemming, maar als je het goed uitzoekt valt het best mee met de kosten!
Lees meer
1 2

Tips voor een reis in het noordoosten van Amerika

Roadtrip in New York State - de mooiste plekken

Roadtrip in New York State: 6 leuke stops

Naast New York zijn er nog meer mooie plekken om te zien in New York State, dus waarom maak je hier geen roadtrip? In dit artikel deel ik 6 leuke plekken om te bezoeken tijdens een roadtrip in New York…
Lees meer
Gratis in New York

7x gratis in New York

New York is een supergave stad, maar ook peperduur. Gelukkig zijn er ook dingen gratis in New York. Dit zijn 7 toffe dingen die je gratis kunt doen in New York.
Lees meer
Review LIC hotel

Review LIC Hotel New York

Afgelopen zomer verbleef ik in het LIC hotel in New York. Een hotel in Queens met parkeerterrein op een goede locatie. In deze blog een review.
Lees meer

Reisverslagen

Tot nu toe heb ik zes verschillende reizen naar Amerika gemaakt, van twee weken pretparken bezoeken in Florida tot een enorme rondreis van drie maanden. Hier kun je al mijn reisverslagen teruglezen.

2019: 3 maanden in Amerika – Pacific Crest Trail, Hawaii & de Pacific Northwest

Vlog 2 - Ik ben in Las Vegas

Vlog #2: Ik ben in Las Vegas!

Yes, ik ben in Las Vegas! Het was nog even een dingetje om hier te komen, ik mocht namelijk niet mee met het vliegtuig… In deze vlog mijn verhaal.
Lees meer
1 2 3 4 5

2018: Een week in Las Vegas & Zion

2017: Roadtrip van Toronto (Canada) naar New York

New York part 1

Dag 7: New York part 1

We zijn in New York! Tijdens de eerste volle dag bezochten we o.a. het Financial District en wandelden we over de Brooklyn Bridge.
Lees meer
New York

Dag 8: New York part 2

Tijdens onze tweede dag in New York gingen we fietsen in Central Park en genoten we van een fenomenaal uitzicht op New York vanaf Top of the Rock.
Lees meer
1 2

2016: Roadtrip in het zuidwesten van Amerika

Route 66 & Grand Canyon

Route 66 & Grand Canyon | Reisverslag

De dagen vliegen momenteel zo snel voorbij, dat ik blij ben dat ik weer een reisverslag aan het bijhouden ben. We zien zoveel moois dat het bijna niet te bevatten is dat het allemaal echt is. In deze blog verslag…
Lees meer
Page & Monument Valley

Page & Monument Valley | Reisverslag

Na ons bezoek aan de indrukwekkende Grand Canyon vertrokken we naar Page, om nog meer mooie dingen te zien. In deze blog verslag met het vervolg van onze road trip via Page en Monument Valley.
Lees meer
Capitol Reef National Park

Capitol Reef & Scenic Byway 12 | Reisverslag

Donderdag gingen weer weer op pad voor een nieuw stukje Utah, ten westen van Moab (je moet nog wel ‘even’ om Canyonlands National Park heen) ligt Capitol Reef National Park. Een park waar ik eerlijk gezegd nog nooit had gehoord…
Lees meer
1 2

2014: Kerstvakantie in Florida

2013: Rondreis Florida, de Bahama’s & Cuba

1 2