• Menu
 • Menu
MyVegas Gratis slapen eten en shows bezoeken in Las Vegas

MyVegas: Gratis slapen, eten en shows bezoeken in Las Vegas

Deze keer even een echte Hollandse post, want wist je dat je gratis kunt slapen, eten en shows bezoeken in Las Vegas? Je moet alleen even de tijd nemen om MyVegas te spelen. In deze blog leg ik je uit hoe het werkt.

Wat is MyVegas?

MyVegas is een facebookspel van Mlife. Mlife is het rewardprogramma dat gebruikt wordt door ongeveer de helft van de hotels op de Las Vegas Strip (o.a. MGM Grand, Bellagio, Luxor en New York New York). Als je gaat gokken, eten of verblijft in een van de hotels die aangesloten is, dan is het handig om een pasje te halen en je te laten registreren als Mlife lid (gratis). Voor elke dollar die je besteed (aan gokken, eten of verblijf) krijg je namelijk punten. Hoe meer punten je hebt, hoe groter de kans is dat je een upgrade krijgt, je geen parkeerkosten hoeft te betalen of een gratis buffet krijgt.

Maar voordat je naar Las Vegas gaat, wil Mlife natuurlijk al weten wie je bent (en je wellicht al laten wennen aan het gokken), dus hebben ze het Facebookspel MyVegas in het leven geroepen. Dit is een gratis spel (slotmachines), waarmee je gouden muntjes kunt verdienen die je kunt inwisselen voor o.a. hotelkamers, buffetten en shows.

Wat moet je doen?

Start het spel op Facebook.com/myvegas (dit lukt alleen op je computer, niet op je telefoon) en probeer zoveel mogelijk gouden muntjes verdienen.

Chips verzamelen

MyVegas Gratis slapen eten en shows bezoeken in Las Vegas - dagelijkse spin

Om die gouden muntjes te verdienen moet je zoveel mogelijk chips verzamelen, want daarmee moet je spelen. Chips verzamel je door een keer per dag aan het rad te draaien (als je dit meerdere dagen achter elkaar doet, krijg je nog meer muntjes).
Daarnaast kun je o.a. chips krijgen door te klikken op links in berichten op de Facebookpagina van MyVegas, klikken op links in nieuwsbrieven van MyVegas en via je MyVegas Strip.

MyVegas Strip

MyVegas Gratis slapen eten en shows bezoeken in Las Vegas - de Strip

Als je start met het spel heb je nog maar een hotel op je MyVegas Strip staan. Daardoor haal je in het begin ook vrij weinig chips in om mee te spelen. Het is dan ook handig om zo snel mogelijk de rest van de hotels op je strip te bouwen. Als je gaat spelen zal je af en toe een bouwsteen van een hotel krijgen, tot je het hotel gebouwd hebt. Het maakt niet uit hoeveel je inzet om de bouwstenen te krijgen, dus het beste is om zo laag mogelijk in te zetten tot je alle hotels hebt. Als je alle hotels hebt staan is het makkelijker om veel chips in een keer te verzamelen en kun je hoger inzetten.

Speel slots

MyVegas Gratis slapen eten en shows bezoeken in Las Vegas - spel spelen

Je krijgt bouwstenen en gouden muntjes door een van de vele slots spellen te spelen. Je hoeft niet iedere keer op het knopje te drukken om te spinnen, daar hebben ze autospin voor uitgevonden. In eerste instantie zul je maar 10 keer kunnen spinnen via de autospin, maar hoe vaker je het doet, hoe hoger je autospin. Het maximale aantal voor autospin is 500 en als je die eenmaal hebt kun je lekker de was gaan ophangen en het spel zelf de gouden muntjes laten verzamelen.

Let op: Sommige spellen hebben minigames in het spel zetten, waarvoor je ergens op moet klikken. Hierdoor is je autospin gepauzeerd, wat best wel irritant is. Het beste is dan ook om een spel uit te zoeken waarbij dat niet het geval is, zoals bijvoorbeeld Lake Spottabigfoot.

Apps

Naast het facebookspel dat je op je computer kunt spelen, heeft MyVegas ook een aantal apps om gouden muntjes mee te verdienen:
– MyVegas Slots
– MyVegas Blackjack
– My Konami Slots
– Pop! Slots
Deze apps kun je vinden in je app store. Als je een app hebt gedownload kun je die het beste meteen aan je facebookaccount koppelen, dan worden de gouden muntjes meteen gesynchroniseerd. Het kost veel tijd om ze allemaal te spelen, dus zelf hou ik het bij MyVegas Slots en My Konami Slots, deze kun je namelijk automatisch laten draaien, dus kun je in de tussentijd iets anders gaan doen.

Hoe krijg je die freebies?

MyVegas Gratis slapen eten en shows bezoeken in Las Vegas - kamer uitzoeken

In het facebookspel (en ook in de apps) zit er een knop rewards, dit is de plek om je verdiende gouden muntjes in te wisselen voor leuke freebies. In het rewardsscherm kun je op diverse manieren sorteren, bijvoorbeeld op hotel, maar ook op kamers of shows en op het aantal muntjes dat je hebt verzameld. Er staat duidelijk bij hoeveel gouden muntjes je nodig hebt om een reward te “kopen”. Heb je genoeg? Dan klik je door en vul je je gegevens in (let op: vul de naam op je paspoort in, die checken ze namelijk bij het inwisselen). Hotelkamers en shows kun je vrijwel meteen reserveren en de andere rewards kun je ter plekke inwisselen.

Is het de moeite waard?

Ik ben inmiddels twee keer in Las Vegas geweest en dit heb ik gedaan via de punten die ik verzameld heb via MyVegas:

– Hotelovernachting in New York New York ($75)
– Dinerbuffet bij het Bellagio ($39)
– $50 dranktegoed bij de pianobar in New York New York
– Hotelovernachting in The Mirage ($99)
– Cirque du Soleil Ka bezocht in MGM Grand ($97)
– Dinerbuffet bij Aria ($39)

In totaal zo’n $400 aan freebies! Als je met z’n tweeen gaat en beide op eigen naam het spel speelt, kun je dit bedrag nog eens verdubbelen. Niet slecht toch?

In welk hotel ga je slapen? Check deze blog voor mijn tips: Toffe themahotels op de Las Vegas Strip

De nadelen

Het kost tijd: Je moet er (zeker in het begin) wel even wat tijd insteken. Het beste start je elke dag even het facebookspel (en de apps) op om muntjes te verzamelen. Maar als je wat levels verder bent, kun je het spel op gegeven moment op 500 spins zetten en dan lekker wat anders gaan doen.

Rewards zijn niet altijd geldig: Lees voor je een reward “koopt” altijd goed even de regels door. Hier staat namelijk altijd de geldigheidsduur in (bijvoorbeeld 90 dagen). Gratis hotelkamers zijn ook niet iedere dag beschikbaar (weekenden en feestdagen zijn vrijwel altijd uitgesloten), het beste check je in deze facebookgroep de kalender per hotel.

Resort fee: Hoewel je hotelkamer gratis is, moet je in Las Vegas vrijwel altijd nog een resort fee betalen. Dit kost meestal zo’n $40 per nacht en hiervoor kun je gebruik maken van faciliteiten als het zwembad en de wifi. Of je de faciliteiten gebruikt of niet, je moet deze fee altijd betalen (ja, ik vind dat ook stom).

Nieuw: gratis slapen bij Wynn

Sinds 2018 heeft ook Wynn (een van de meest luxe hotels op de Las Vegas Strip) een app om gratis nachten te verdienen. Het werkt in principe hetzelfde als de apps van MyVegas, je moet zoveel mogelijk spinnen om muntjes (gems) te verdienen die je kunt inwisselen voor kamers. Een groot voordeel: je kunt bij Wynn sparen voor meerdere nachten achter elkaar en ook zijn er nachten in het weekend beschikbaar. Je moet hier echter wel flink meer gems voor sparen dan voor een nacht doordeweeks. Ik hoop via de Wynn app ook een nachtje in dit hotel bij elkaar te sparen voor mijn verblijf eind maart, dan kan ik jullie of het de moeite waard is om ook dit spel te gaan spelen.

Heb jij wel eens gratis verbleven of gegeten in Las Vegas?

MyVegas Gratis slapen eten en shows bezoeken in Las Vegas

MyVegas Gratis slapen eten en shows bezoeken in Las Vegas

MyVegas Gratis slapen eten en shows bezoeken in Las Vegas

Vond je dit een leuk artikel? Deel 'm via onderstaande knoppen.
 • 3
 • 5
 •  
 • 16
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  24
  Shares

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.