Van Julian naar Idyllwild - Pacific Crest Trail week 2 - uitzicht Co

Samenwerken met Op reis met Co

Af en toe verschijnt er een artikel op deze website die tot stand is gekomen door middel van een samenwerking. Ik ga alleen samenwerkingen aan die bij mij en mijn website passen en waarvan ik denk dat het een toegevoegde waarde heeft voor mijn lezers.

Bereik Op reis met Co

Maandelijks wordt opreismetco.nl door 16.000 unieke bezoekers bezocht. De meeste bezoekers komen op de website terecht via zoekmachines (Google) en social media (Pinterest, Facebook en Twitter). De artikelen over het Pieterpad en andere wandelingen worden veel gelezen. Maar ook de artikelen over bepaalde bestemmingen (vooral Portugal en de Verenigde Staten van Amerika) zijn erg populair.

Daarnaast zijn de lezers van Op reis met Co ook op zoek naar praktische reistips (bijvoorbeeld Paklijst voor een wandeltocht) en reisinspiratie.

Op reis met Co is actief op Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest en heeft in totaal bijna 12.000 volgers, voornamelijk in de leeftijdscategorie 18 tot 45 en dit zijn zowel vrouwen (60%) als mannen (40%). Elke twee weken verschijnt de Op reis met Co nieuwsbrief.

De focus van Op reis met Co ligt vooral bij Nederlandstalige reis- en wandelliefhebbers, maar een groot aantal artikelen is ook beschikbaar in het Engels.

Deze bedrijven werkten eerder samen met Op reis met Co

De afgelopen jaren werkte ik onder andere samen met de volgende bedrijven en organisaties:

Wat kan ik voor je doen?

Wil je samenwerken met Op reis met Co? Er zijn verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld:

  • Een product of dienst verwerkt in een advertorial.
  • Een persreis om een mooie bestemming onder de aandacht te brengen.
  • Een review van een product of dienst welke te maken heeft met reizen. Denk bijvoorbeeld wandelkleding, een hotel of een autohuur.

Natuurlijk zijn eigen ideeën voor een samenwerking zijn natuurlijk ook van harte welkom! Je kunt contact met me opnemen door een e-mail te sturen naar info@opreismetco.nl. Mijn mediakit is hier te bekijken.

Op reis met Co staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70488673.

Wil je meer weten over het ontstaan van Op Reis met Co? Check dan deze pagina.

Goed om te weten

Ik schrijf al mijn artikelen zelf (mijn website heet ten slotte Op reis met Co) en geef te alle tijde een eerlijk oordeel over een bestemming, dienst of product. Bij het schrijven van artikelen hou ik me aan de regels van de Nederlandse Reclame Code en Google.