Op reis met Co - mooiste reisherinneringen van 2021 - jaaroverzicht

Samenwerken met Op reis met Co

Op reis met Co wil graag inspireren. Ga op reis en ontdek de wereld! Of je nu samen reist of alleen, een mooi avontuur is het altijd.

Bereik Op reis met Co

Maandelijks wordt opreismetco.nl door meer dan 42.000 unieke bezoekers bezocht en heeft meer dan 12.500 volgers verspreid over social media. Op reis met Co is beschikbaar in het Engels en Nederlands. De artikelen worden gelezen door bezoekers uit o.a. Nederland (60%), België (14%), Verenigde Staten (11%) en Portugal (3%).

De meeste bezoekers komen op de website terecht via zoekmachines en social media. De artikelen over het Pieterpad, de Fishermen’s Trail, de Pacific Crest Trail en andere wandelingen worden veel gelezen. Maar ook de artikelen over bepaalde bestemmingen (vooral Portugal en de Verenigde Staten van Amerika) zijn erg populair.

Daarnaast zijn de lezers van Op reis met Co ook op zoek naar praktische reistips, bijvoorbeeld Paklijst voor een wandeltocht, en reisinspiratie.

Op reis met Co is actief op Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest. Volgers vallen voornamelijk in de leeftijdscategorie 18 tot 45 jaar en dit zijn zowel vrouwen (60%) als mannen (40%). Elke twee weken verschijnt de Op reis met Co nieuwsbrief, deze heeft ruim 270 abonnees.

Mijn mediakit met de laatste statistieken is op te vragen via info [at] opreismetco.nl.

Wat kan ik voor je doen?

Wil je samenwerken met Op reis met Co? Er zijn verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld:

  • Een product of dienst verwerkt in een advertorial.
  • Een persreis om een mooie bestemming onder de aandacht te brengen.
  • Een review van een product of dienst welke te maken heeft met reizen. Denk bijvoorbeeld wandelkleding, een hotel of een autohuur.

Natuurlijk zijn eigen ideeën voor een samenwerking zijn natuurlijk ook van harte welkom! Je kunt contact met me opnemen door een e-mail te sturen naar info [at] opreismetco [punt] nl.

Deze bedrijven gingen je voor

De afgelopen jaren werkte ik samen met onder andere samen met de volgende organisaties:

Gebruik foto’s

Op de foto’s op deze website rust auteursrecht. Alle foto’s zijn mijn eigendom, tenzij er expliciet een andere bron bij staat. Wil je een van de foto’s op deze website gebruiken voor een eigen uiting? Dat kan tegen een vergoeding. Neem contact op voor meer informatie.

Goed om te weten

Mijn website heet Op reis met Co en daarom schrijf ik al mijn artikelen zelf. Ik kies alleen voor samenwerkingen die echt passen bij deze website. Het onderhouden van deze website is een full time baan en brengt kosten met zich mee, daarom doe ik niet aan gratis promotie of reviews.

Ik geef te alle tijde een eerlijk oordeel over een bestemming, dienst of product. Daarnaast staat er onder iedere samenwerking een disclaimer, hiermee hou ik me aan de de regels van de Nederlandse Reclame Code en dit is wel zo eerlijk naar mijn loyale lezers.

Op reis met Co staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70488673.

Wil je meer weten over het ontstaan van Op Reis met Co? Check dan deze pagina.