Van Julian naar Idyllwild - Pacific Crest Trail week 2 - uitzicht Co

Samenwerken met Op reis met Co

Bereik Op reis met Co

Maandelijks wordt opreismetco.nl door meer dan 6000 unieke bezoekers bezocht. De meeste bezoekers komen op de website terecht via zoekmachines (Google) en social media (Pinterest, Facebook en Twitter) en zijn op zoek naar reistips over bepaalde bestemmingen. Vooral de artikel over reizen in Florida en het Zuidwesten van Amerika worden veel gelezen. Ook de artikelen over reizen in Australië zijn erg populair.

Daarnaast is men ook op zoek naar praktische reistips (bijvoorbeeld Hoe overleef je een lange vliegreis), mooie wandelingen (Wandelen in de Schoorlse Duinen) en reisinspiratie (Bucket list Afrika: deze plekken zou ik nog wel eens willen bezoeken).

Op reis met Co is actief op Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest en heeft meer dan 9300 volgers (dit aantal groeit dagelijks), voornamelijk in de leeftijdscategorie 18 tot 45 en dit zijn zowel vrouwen (60%) als mannen (50%).

Deze bedrijven werkten eerder samen met Op reis met Co

De afgelopen jaren heb ik al onder andere samengewerkt met de volgende bedrijven:
Bever
TUI
EasyTerra autoverhuur
Holland Boven Amsterdam

Voorbeelden van samenwerkingen

  • Een product verwerkt in een advertorial. Bekijk hier een voorbeeld.
  • Een samenwerking om een mooie bestemming onder de aandacht te brengen. Bekijk hier een voorbeeld: Wandelen in de Schoorlse Duinen.
  • Een review van een product of dienst welke te maken heeft met reizen (bijvoorbeeld een hotel, klik hier voor een paar voorbeelden)

Natuurlijk zijn eigen ideeën voor een samenwerking zijn natuurlijk ook van harte welkom!
Contact opnemen kan door een e-mail te sturen naar info@opreismetco.nl of via het onderstaande contactformulier. Mijn mediakit is hier te bekijken.

Op reis met Co staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70488673.

Contactformulier

Wil je meer weten over Op Reis met Co? Check dan deze pagina.

Goed om te weten

Ik ga alleen samenwerkingen aan met bedrijven waarvan ik vind dat ze passen bij mij en mijn website. Ik schrijf al mijn artikelen zelf en geef te alle tijde mijn eigen mening. Bij het schrijven van artikelen hou ik me aan de regels van de Nederlandse Reclame Code en Google.