• Menu
  • Menu

Samenwerken met Op reis met Co

Bereik Opreismetco

Maandelijks wordt opreismetco.nl door meer dan 6000 unieke bezoekers bezocht. De meeste van hen zijn op zoek naar reistips over bepaalde bestemmingen (de reistips over o.a. Florida en Hong Kong worden erg veel gelezen). En daarnaast worden ook de pagina’s met praktische reistips goed bezocht (bijvoorbeeld Hoe overleef je een lange vliegreis en Wat te doen met je reisfoto’s?). Het overgrote deel van de bezoekers weet Op reis met Co te vinden via Google en komt dus heel gericht op deze website terecht.

Op reis met Co is actief op Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest en heeft meer dan 6300 volgers (dit aantal groeit dagelijks), voornamelijk in de leeftijdscategorie 18 tot 45 en dit zijn zowel vrouwen (60%) als mannen (50%).

Voorbeelden van samenwerkingen

  • Een review van een product of dienst die te maken heeft met reizen (bijvoorbeeld een hotel, klik hier voor een paar voorbeelden)
  • Een winactie met een reisgerelateerd artikel.
  • Een product verwerkt in een advertorial. Bekijk hier een voorbeeld.
  • Een samenwerking om een mooie bestemming onder de aandacht te brengen
  • . Bekijk hier een voorbeeld: Wandelen in de Schoorlse Duinen.

Natuurlijk zijn eigen ideeën voor een samenwerking zijn natuurlijk ook van harte welkom!
Contact opnemen kan door een e-mail te sturen naar info@opreismetco.nl of via het onderstaande contactformulier. Mijn mediakit is hier te bekijken.

Op reis met Co staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70488673.

Contactformulier

Wil je meer weten over Opreismetco? Check dan deze pagina.

Disclaimer

Ik ga alleen samenwerkingen aan met zaken die te maken hebben met mijn (reis)blog. Ik schrijf ook alleen over dingen die ik zelf heb ervaren (met mijn eigen mening) en schrijf niet over iets waar ik geen ervaring mee heb. Bij het schrijven van artikelen hou ik me aan de regels van de Nederlandse Reclame Code en Google.