Van Julian naar Idyllwild - Pacific Crest Trail week 2 - uitzicht Co

Samenwerken met Op reis met Co

Af en toe verschijnt er een artikel op deze website die tot stand is gekomen door middel van een samenwerking. Ik ga alleen samenwerkingen aan die bij mij en mijn website passen en waarvan ik denk dat het een toegevoegde waarde heeft voor mijn lezers.

Bereik Op reis met Co

Maandelijks wordt opreismetco.nl door meer dan 8000 unieke bezoekers bezocht. De meeste bezoekers komen op de website terecht via zoekmachines (Google) en social media (Pinterest, Facebook en Twitter) en zijn op zoek naar reistips over bepaalde bestemmingen. Vooral de artikel over reizen in Amerika, wandelen en uitstapjes in Nederland worden veel gelezen.

Daarnaast zijn de lezers van Op reis met Co ook op zoek naar praktische reistips (bijvoorbeeld Paklijst voor een wandeltocht en reisinspiratie.

Op reis met Co is actief op Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest en heeft in totaal bijna 12.000 volgers, voornamelijk in de leeftijdscategorie 18 tot 45 en dit zijn zowel vrouwen (60%) als mannen (40%). Elke twee weken verschijnt de Op reis met Co nieuwsbrief.

De focus van Op reis met Co ligt vooral bij Nederlandstalige reis- en wandelliefhebbers, maar een groot aantal artikelen is ook beschikbaar in het Engels.

Deze bedrijven werkten eerder samen met Op reis met Co

De afgelopen jaren heb ik al onder andere samengewerkt met de volgende bedrijven en organisaties:
Bever
TUI
EasyTerra autoverhuur
Holland Boven Amsterdam

Voorbeelden van samenwerkingen

  • Een product verwerkt in een advertorial. Bekijk hier een voorbeeld.
  • Een samenwerking om een mooie bestemming onder de aandacht te brengen. Bekijk hier een voorbeeld: Wandelen in de Schoorlse Duinen.
  • Een review van een product of dienst welke te maken heeft met reizen (bijvoorbeeld een hotel, klik hier voor een paar voorbeelden)

Natuurlijk zijn eigen ideeën voor een samenwerking zijn natuurlijk ook van harte welkom!
Contact opnemen kan door een e-mail te sturen naar info@opreismetco.nl of via het onderstaande contactformulier. Mijn mediakit is hier te bekijken.

Op reis met Co staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70488673.

Contactformulier

    Wil je meer weten over Op Reis met Co? Check dan deze pagina.

    Goed om te weten

    Ik schrijf al mijn artikelen zelf en geef te alle tijde mijn eigen mening. Bij het schrijven van artikelen hou ik me aan de regels van de Nederlandse Reclame Code en Google.