Op reis met Co - mooiste reisherinneringen van 2021 - jaaroverzicht

Samenwerken met Op reis met Co

Op reis met Co is dé ultieme bron van informatie voor avontuurlijke reizigers! Veel reizigers, met name soloreizigers en wandelliefhebbers, vinden op deze website inspirerende reisverhalen, reisinspiratie en praktische tips.

Bereik Op reis met Co

Met een indrukwekkend maandelijks bereik van tussen de 20.000 en 45.000 unieke bezoekers en een loyale community van meer dan 13.000 volgers op diverse social media platforms, heeft Op reis met Co een sterke en betrokken lezersbasis. Daarnaast is er de tweewekelijkse nieuwsbrief met meer dan 300 enthousiaste abonnees.

De meest gewaardeerde artikelen gaan over wandelen, met bijzondere aandacht voor het Pieterpad, de Pacific Crest Trail en de Fishermen’s Trail. Daarnaast zijn ook artikelen over Portugal, Zwitserland, de Verenigde Staten en Spanje erg populair bij mijn lezers.

Een mediakit met meer informatie en de laatste statistieken is op te vragen via info [at] opreismetco.nl.

Waarom samenwerken met Op reis met Co?

Er zijn diverse redenen om te gaan samenwerken met Op reis met Co.

  • Bereik een gerichte en enthousiaste doelgroep: deze website trekt avontuurlijke reizigers, voornamelijk soloreizigers en wandelaars, die actief op zoek zijn naar nieuwe ervaringen en bestemmingen.
  • Authentieke content: Op reis met Co is toegewijd aan het creëren van eerlijke en oprechte content, waardoor jouw merk of bestemming op een natuurlijke manier wordt gepresenteerd.
  • Meertalige content: Op reis met Co biedt zowel Nederlandstalige als Engelstalige artikelen (verhouding 80% 20%), waardoor we een breder internationaal publiek kunnen bereiken.
  • Betrouwbare partnerschap: Op reis met Co bouwt aan duurzame relaties met haar samenwerkingspartners, waardoor jouw merk en producten op de lange termijn kunnen worden gepromoot.

Samenwerkingsmogelijkheden

Wil je samenwerken met Op reis met Co? Dit zijn de mogelijkheden:

  • Advertorials: Verwerk jouw product of dienst in een informatief en boeiend artikel dat aansluit bij de interesses van de lezers van Op reis met Co.
  • Persreizen: Breng een prachtige bestemming onder de aandacht door middel van een persreis die ik persoonlijk en oprecht zal ervaren en delen met mijn community.
  • Productreviews: Laat mij jouw reisgerelateerde producten of diensten testen en eerlijke reviews delen met mijn lezers.
  • Creatieve samenwerkingen: Ik staan open voor jouw unieke ideeën om samen te werken en jouw merk op een creatieve manier te presenteren aan ons publiek.

Ik geloof sterk in eerlijkheid en authenticiteit. Elk artikel wordt met zorg persoonlijk geschreven, en samenwerkingen worden enkel aangegaan als ze naadloos aansluiten bij de kernwaarden van deze website. Om die reden sta ik geen kant en klare gastblogs toe.

Wil je meer informatie over samenwerkingen en de mogelijkheden voor jouw merk? Neem contact op met Jacoba via info [at] opreismetco.nl en laten we samen ontdekken hoe we een succesvolle samenwerking kunnen aangaan!

Eerdere samenwerkingen

De afgelopen jaren werkte ik samen met onder andere samen met de volgende organisaties:

Gebruik foto’s

Alle foto’s op onze website zijn auteursrechtelijk beschermd, tenzij anders vermeld. Mocht je interesse hebben in het gebruik van een van mijn foto’s, neem dan contact met me op voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.

Goed om te weten

Eerlijkheid en autenticiteit staan hoog in het vaandel bij Op reis met Co. Alle artikelen worden persoonlijk geschreven en er wordt enkel gekozen voor samenwerkingen die perfect passen bij de doelgroep en de sfeer van de website. Het onderhouden van deze website vergt veel tijd en inzet, waardoor er geen ruimte is voor gratis promotie of reviews.

Ik geef te alle tijde een eerlijk oordeel over een bestemming, dienst of product. Daarnaast staat er onder iedere samenwerking een disclaimer, hiermee hou ik me aan de de regels van de Nederlandse Reclame Code en dit is wel zo eerlijk naar mijn loyale lezers.

Op reis met Co staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70488673.

Wil je meer weten over het ontstaan van Op Reis met Co? Check dan deze pagina.