• Menu
  • Menu

Over Op reis met Co

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op Opreismetco.nl! Ik ben Co (afkorting van Jacoba) en blog over mijn reizen binnen en buiten Europa en af en toe ook over leuke locaties in Nederland. Daarnaast geef ik reistips (zowel algemene als per bestemming) en verschijnen er regelmatig artikelen waardoor je een flinke dosis reisinspiratie op kunt doen.

Over Opreismetco

Ontstaan Op reis met Co

Ik begon deze blog in 2013 om mijn vrienden en familie op de hoogte te houden van mijn reis door Florida & Cuba. Hierna verschenen er steeds meer reisverslagen van nieuwe reizen en ik merkte dat ik het bloggen ontzettend leuk vond en begon te missen als ik niet op reis was. Ook kreeg ik veel vragen van vrienden en collega’s over praktische reiszaken en de bestemmingen die ik had bezocht. Vanaf december 2015 heb ik de knop omgezet van een blog met alleen reisverslagen naar een blog met reisverslagen, reistips en reisinspiratie. Inmiddels plaats ik drie artikelen per week en mijn inspiratie is nog lang niet op!

Ontmoet Co

Ik ben Co, dertiger (inclusief de bijbehorende dilemma’s) en woon in Amsterdam. In het dagelijks leven werk ik full time als marketeer voor een van de bekendste orkesten ter wereld. Mijn vakantiedagen gebruik ik zoveel mogelijk om de wereld te zien. Ik ben dol op het ontdekken van nieuwe bestemmingen en mijn bucket lists zijn dan ook eindeloos. Ik ga graag roadtrippen, hou enorm van de vrijheid die je dan hebt. Ook ben ik ben dol op stedentrips, maar vind het ook heerlijk om eindeloze wandelingen te maken in de natuur.

Volg mij

Wil je mij en mijn blog volgen? Dat kan via de volgende social media:
Instagram: dagelijks meerdere foto’s voor een verse dosis reisinspiratie
Facebook: live fotoverslagen tijdens mijn reizen en een melding van iedere nieuwe blog
Twitter: meldingen van nieuwe en oude blogs
Pinterest: Een grote verzameling bucket lists, praktische infographics en vintage reisposters
Heb je vragen of wil je gewoon even een berichtje achterlaten? Dan kun je ook me ook een e-mail sturen via info@opreismetco.nl.

Affiliate links & advertorials

Af en toe verschijnen er op mijn website advertorials, dit zijn artikelen die ik schrijf in samenwerking met een bedrijf. Als dit het geval is, dan staat dit er in de tekst bij. Bij deze betaalde samenwerkingen hou ik ook altijd aan mijn eigen mening, ik zal nooit iets schrijven waar ik het zelf niet mee eens ben.
Een aantal van de links die ik plaats in mijn artikelen zijn zogenaamde affiliate links. Als je iets bestelt of boekt via deze links, dan kost je dat niets extra, maar krijg ik wel een kleine commissie. Hiermee kan ik (een deel) van de kosten voor deze website betalen.

Wil je graag in contact komen of samenwerken met Op reis met Co? Neem dan contact op via bovenstaande social media of kijk op deze pagina.