Protest zomercollectie 2023

Een fijne zomer met Protest: collectie 2023 & korting!

De zomer is in aantocht! Bij die fijne warme dagen hoort natuurlijk een passende outfit. In dit artikel lees je alles over de nieuwe zomercollectie van Protest.

Bikini’s

Ik moet er dit jaar toch echt weer aan geloven, een nieuwe bikini. Ga je dan voor een simpele zwarte of een hele hippe? Ik heb me even ingelezen op de website van Protest en er zijn in 2023 verschillende bikinitrends:

  • Glitz & Glam: bikini met glitters.
  • Colour punch: lekker felle kleurtjes. Daar word je toch lekker vrolijk van?
  • Strepen: altijd hip en in verschillende soorten en maten.
  • Botanische print: bloemetjes en planten op je bikini. Lekker zomers!

Ik weet nog niet voor welke bikini ik ga, maar ik vind die felgekleurde en de bikini’s met botanische print wel erg leuk!

Bikinis Protest 2023

Zwemshort

Die bikinibroekjes hè, die zijn eigenlijk altijd net wat te klein en krap. Zeker voor mijn billen. Wil jij je net als ik iets gemakkelijker voelen als je gaat zwemmen? Trek dan zo’n fijn dames zwemshort aan. Je hebt ze in verschillende kleuren, met of zonder print, lang of kort, strak of wijd. Er zit er vast een voor je tussen. En je kunt ze ook gebruiken als korte broek. Dubbel zo handig!

Korte broek

Ga je deze zomer voor een luchtig jurkje of een korte broek. Hoewel ik zelf beide veel draag, heb ik toch de voorkeur voor een korte broek. Waarom? Omdat ik dan het gevoel heb dat ik iets actiever kan zijn en me vrijer kan bewegen. Bovendien heb ik met een jurkje wel eens last van schuurplekken tussen m’n benen (ja, sorry, it just got real). Met een korte broek heb ik daar op een broeierige zomerdag een stuk minder last van.

In de nieuwe collectie van Protest staan veel leuke korte broeken. Lekker luchtige losvallende broeken, fijne korte broeken voor een wandeling of gewoon eentje die je snel over je badpak of bikini heen trekt op het strand. Genoeg keus!

Jurk of korte broek - Protest 2023
Heb je liever een luchtig jurkje of een korte broek?

Protest & duurzaamheid

Duurzaamheid is belangrijk voor Protest. Ze maken kleding die je lang kunt dragen zodat je niet elk seizoen iets nieuws hoeft te kopen. Ik heb inmiddels al aardig wat kleding van Protest en de meeste stukken zijn nog net zo goed als ik ze een paar jaar geleden heb gekocht, zelfs na tig keer wassen.

Wat doet Protest verder aan duurzaamheid?

  • Materialen – Protest let enorm op het materiaal dat ze gebruiken om hun kleding te maken. De meeste (zwem)kleding wordt gemaakt van gerecycled polyester en gerecycled elastaan. Het katoen dat Protest gebruikt heeft een BCI kenmerk, dit krijgen producenten alleen bij een goede naleving van de milieuregels en goede arbeidsomstandigheden.
  • Vervoer: De producten van Protest worden over zee getransporteerd om onze koolstofvoetafdruk te verkleinen. Het kan daardoor ook iets langer duren voor je pakketje aankomt, maar het is een stuk duurzamer dan vervoer met de vrachtwagen of het vliegtuig.
  • Verpakking: Voor de verpakking van je kleding wordt alleen gerecycled materiaal gebruikt.

Daarnaast doet Protest nog veel meer aan duurzaamheid. Je kunt hier meer over lezen op hun website.

Shoppen met 10% korting

Wil jij ook graag een nieuwe bikini of korte broek van Protest? Dan heb ik goed nieuws voor je! Met de actiecode opreismetco10 krijg je 10% korting op de gehele collectie op de website van Protest (zowel sale als nieuw). De kortingscode is geldig tot en met 31 oktober 2023.

Waarom koop je je zomerkleding bij Protest? Het is niet alleen kleding met een mooi ontwerp of fijne stof, de kwaliteit is ook nog eens erg goed. De afgelopen jaren heb ik zowel winterkleding als zomerkleding aangeschaft van Protest en de meeste items zijn nog net zo mooi en fijn als toen ik ze net nieuw had. Wat mij betreft een aanrader dus!

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Protest. Ik ga alleen samenwerkingen aan die passen bij mijn website en waarvan ik geloof dat ze een toegevoegde waarde hebben voor mijn lezers. Lees hier meer over samenwerkingen.

Co

Als introvert meisje uit de provincie droomde ik altijd al van lange verre reizen. Ik dacht dat het altijd bij dromen zou blijven, maar inmiddels reis ik 6 tot 8 maanden per jaar en wandel ik duizenden kilometers in de mooiste natuurgebieden. Op deze website lees je alles over mijn favoriete bestemmingen en wandelroutes.

Bekijk alle artikelen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.