Cinque Terre - Riomaggiore

Categorie - Italië

Alle artikelen met tips voor een geweldige reis in Italië. Weet je niet waar je moet beginnen? Start dan met dit artikel: Bucket list: dit zijn de mooiste plekken in Italië. Of lees Route: Noord-Italië met de trein om een idee te krijgen voor een mooie rondreis in Italië.

Bergamo Italië bezoeken - tips

Bergamo Italië bezoeken: 15 tips

De Italiaanse stad Bergamo ligt iets boven Milaan en heeft een prachtig historisch stadscentrum. Dit zijn 15 tips voor je bezoek aan Bergamo Italië.

Een dag in Venetie - de hoogtepunten

15 tips voor een dagtrip Venetië

Is Venetië echt zo mooi als ze zeggen? Je ontdekt het tijdens een dagtrip Venetië! Dit zijn 15 hoogtepunten tijdens een bezoek aan Venetië.

Wat te doen in Milaan - 16 tips voor een stedentrip

Wat te doen in Milaan? 16 tips

Wat te doen in Milaan? Milaan staat vooral bekend als modestad, maar er is naast winkelen er is veel moois te zien en te doen. 16 tips.

Wat te doen in Toscane - 6 tips

Wat te doen in Toscane? 6 tips

Toscane is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Italië. Wat te doen in Toscane? Dit zijn 6 tips met plekken die je niet mag missen in Toscane.

Route Noord-Italie met de trein

Route Noord-Italië met de trein

Wil je graag meer van Italië zien, maar heb je geen zin om met de auto te gaan? In deze route Noord-Italië reis je 2 weken met de trein door Italië!

Verona - de mooiste plekken - Italie

Verona: de mooiste plekken

Verona is een van de mooiste steden in het noorden van Italië. Het balkon van Julia is natuurlijk wereldberoemd, maar welke plekken moet je nog meer bezoeken?

Cinque Terre - tips - Italie

Cinque Terre | Alles wat je wilt weten

Cinque Terre is een van de mooiste plekken die ik bezocht in Italië. Wat is het en hoe kom je er? In dit artikel lees je alles wat je wilt weten over Cinque Terre.