Videos over Portugal

Video’s over Portugal

Regelmatig maak ik video’s over Portugal. Ik neem je in mijn vlogs en video’s mee naar o.a. Lissabon en mooie wandelpaden in de Algarve.

Vlog: Seven Hanging Valleys Trail

In deze video neem ik je mee en ontdekken we de mooiste wandeling in Portugal: de Seven Hanging Valleys Trail. Een wandeling van 12 kilometer langs de kust van de Algarve, van het prachtige Praia da Marinha naar Praia de Carvoeiro.

Vlog: Wandeling naar Secret Beach, Albufeira

In deze vlog neem ik je mee tijdens een wandeling naar een geheim strand bij Albufeira: Secret Beach. Via de rotsen en een prachtig natuurgebied wandelen we langs de kust via de stranden Praia de São Rafael en Praia dos Arrifes terug naar Albufeira.

Lees ook: Dit zijn de mooiste stranden in Albufeira

Vlog: Wandeling over de rotsen in Albufeira

Wist je dat je in Albufeira een mooie wandeling langs de kust kunt maken? Het startpunt is Praia da Oura Leste en je loopt via de rotsen en tussen de cactussen naar Old Town Albufeira. In deze vlog neem ik je mee.

Video: Een week in Lissabon

In maart 2019 (vlak voor de lockdown in verband met de pandemie) was ik een week in Lissabon. Ik ontdekte de stad en maakte uitstapjes naar Sintra, Cascais en Estoril. In deze video kun je een sfeerimpressie bekijken.

Wil je meer lezen over reizen in Portugal?

Kijk op deze pagina vol tips en reisinspiratie voor een vakantie in Portugal of lees een van deze artikelen:

Voor een toffe vakantie is het goed om je voor te bereiden met een van deze reisgidsen:

ANWB wereldreisgids – Portugal

Lannoo’s autoboek – Portugal on the road

Co

Als introvert meisje uit de provincie droomde ik altijd al van lange verre reizen. Ik dacht dat het altijd bij dromen zou blijven, maar inmiddels reis ik 6 tot 8 maanden per jaar en wandel ik duizenden kilometers in de mooiste natuurgebieden. Op deze website lees je alles over mijn favoriete bestemmingen en wandelroutes.

Bekijk alle artikelen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 reacties