Video - Een week in Lissabon

Video: een week in Lissabon

Ik was een week in Lissabon en genoot van de schoonheid van deze prachtige stad. Daarnaast maakte ik ook dagtrips naar Sintra en Cascais. In deze video neem ik je mee.

Wat deed ik in Lissabon?

Begin maart was ik een week in Lissabon. Het was prachtig weer (zonnig en tussen de 19 en 27 graden) en ik heb ontzettend veel gezien en gedaan. Ik heb veel mooie plekken in de stad bezocht, zo was ik o.a. in Belém, Alfama en het historische centrum. Daarnaast maakte ik ook enkele dagtrips. Ik beklom de berg in Sintra en bezocht het kleurrijke Palácio da Pena en genoot van het lekkere weer op het strand in Cascais. In de loop van de week werd er meer en meer gesloten wegens de verspreiding van het coronavirus, een gek einde van mijn reis.

Wil je ook mijn geschreven reisverslagen lezen? Dat kan hier:

Videoverslag: een week in Lissabon

Deze reisgidsen gebruikte ik tijdens mijn week in Lissabon

Time to momo – Lissabon + Cascais

Capitool Reisgids Top 10 Lissabon

Wil je meer lezen over Lissabon of Portugal?

De afgelopen jaren heb ik veel tijd doorgebracht in Portugal en daardoor kun je op deze website veel lezen over een reis naar Portugal. Deze artikelen vind je misschien ook leuk om te lezen:

Wil je meer reisvideo’s bekijken?

Ik maak de laatste tijd steeds vaker een videoverslag van mijn reizen. Wil je er meer kijken? Dan kan ik je deze ook aanraden:

Co

Als introvert meisje uit de provincie droomde ik altijd al van lange verre reizen. Ik dacht dat het altijd bij dromen zou blijven, maar inmiddels reis ik 6 tot 8 maanden per jaar en wandel ik duizenden kilometers in de mooiste natuurgebieden. Op deze website lees je alles over mijn favoriete bestemmingen en wandelroutes.

Bekijk alle artikelen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.