Tag: Rare reisfoto's

Tag: Rare reisfoto’s

Tijdens mijn reizen maak ik altijd heel veel foto’s. Daar zitten pareltjes tussen, maar soms ook hele ongemakkelijke of rare foto’s. Vaak zijn dat foto’s die iemand anders van jou maakt en die je eigenlijk liever niet aan iemand laat zien. Omdat ik vind dat ook die foto’s een podium verdienen heb ik een nieuwe tag bedacht: Rare reisfoto’s.

De Italiaanse ober

Rare reisfoto's

Een paar jaar geleden was ik met Jess Kerst aan het vieren in Rome. Op Eerste Kerstdag gingen we in een chique restaurant uit eten. Één van de obers bood aan om een foto van ons te maken, hartstikke leuk natuurlijk. De andere over dacht echter dat het ook nodig was dat hij op de foto stond. Het resultaat was deze awkward photobomb.

Besprongen door een aap

Rare reisfoto's

Over het Sacred Monkey Forest in Ubud (Bali) had ik al veel verhalen gehoord, de apen zijn hondsbrutaal en pakken alles van je af. Uit voorzorg had ik dan ook geen lekker eten meegenomen en m’n zonnebril en telefoon diep weggestopt in mijn rugzak. Dat belette een aap niet om lekker op m’n rug te springen en te proberen om mijn rugzak te openen. Is ‘m niet gelukt overigens ;) Het leverde een van de minst charmante foto’s ooit op, maar kan er nog steeds om lachen.

De ‘ik doe net alsof ik val’ foto

Rare reisfoto's

Deze foto is zo ontzettend fout. Op Cuba kwamen we tijdens een tocht naar een of andere grot dit bordje tegen. En ja, daar moest ik wat mee doen. Het wordt meteen pijnlijk duidelijk dat ik totaal niet kan acteren.

De fles champagne die niet open wilde gaan

Rare reisfoto's

Mijn dertigste verjaardag vierde ik een paar jaar geleden in Nice. Voor de gelegenheid bleven we de avond ervoor op tot 12 uur ‘s nachts en zou ik een fles champagne opentrekken. wat dus niet zo soepel ging als ik had verwacht ;)

Betast door een koala

Rare reisfoto's

In Australië moest ik natuurlijk een keer op de foto met een koala. En eerlijk is eerlijk, die koala (een mannetje, uiteraard) dacht dat ik een boom was en wilde eigenlijk gewoon lekker slapen. Dus hij had zijn poot heel strategisch op een zachte plek gepositioneerd. Ongemakkelijk.

Ik kan nog eeuwig doorgaan, maar dit is natuurlijk zo’n tag die ik bij iedereen wil zien, dus vul jij ‘m ook in? Ben namelijk heel benieuwd naar jouw meest rare reisfoto’s!

Meer persoonlijke anekdotes?

Lees dan ook deze artikelen:

Co

Hoi! Ik ben Co en ik schrijf op deze website over mijn reisavonturen. Ook geef ik tips en zorg ik voor de nodige reisinspiratie. Ga je mee?

Bekijk alle artikelen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

31 reacties