Mijn reizen in 2017

Mijn reizen in 2017 – jaaroverzicht

Tijd voor een eerste jaaroverzicht! Mijn reizen in 2017 waren stuk voor stuk weer top. Ik bezocht twee nieuwe landen (en daar komen nog twee bij), kan eindelijk New York van mijn bucket list afstrepen en werd verliefd op de Spaanse stad Girona. In deze blog een overzicht van alle mooie reizen die ik maakte in 2017.

Januari: Disneyland Parijs

mijn reizen in 2017

Mijn eerste trip dit jaar was naar Parijs, waar ik me onderdompelde in de wereld van Mickey Mouse en Donald Duck. Een gezellig weekend met Jess, waar we ongeveer alle attracties (die open waren) in Disneyland hebben kunnen doen. Het was wel wat fris (-5), maar dat mocht de pret niet drukken.
Reisverslag

April: De Veluwe

mijn reizen in 2017

In april ging het allemaal even niet zo lekker. Ik was op huizenjacht en daar leek echt geen eind aan te komen. Na de zoveelste afwijzing boekte Jess spontaan een weekendje naar de Veluwe, waar we relaxten in de sauna en het zwembad van het hotel en een lange fietstocht maakten in Nationaal Park de Hoge Veluwe. Na dat weekend voelde ik me weer als herboren en 1,5 maand later had ik eindelijk een eigen huis!

April: Citytrip Lille

stedentrip in Frankrijk


In april vertrok ik voor de tweede keer dit jaar naar Frankrijk. Met mijn moeder en mijn broertje bezocht ik met Pasen de stad Lille. Ik vond dit een verrassend fijne stad voor een weekendje weg; veel mooie musea, gave parken, street art en lekker eten. Een perfecte plek om een paar dagen te ontspannen!
Reisverslagen

Juli: Roadtrip Canada & Amerika

De skyline van New York vanaf de Brooklyn Bridge
De skyline van New York vanaf de Brooklyn Bridge.

Natuurlijk vertrok ik ook dit jaar richting Amerika voor een roadtrip. Deze keer ontdekte ik samen met Annelieke een stuk van Ontario (Canada) en New York State (Amerika). Een gave trip, waar we natuur afwisselden met grote wereldsteden. Hoogtepunten waren o.a. de Niagara Falls, New York (eerste keer!) en de Adirondacks.
Reisverslagen

Juli: Costa Brava

figueres

Vanaf Toronto vloog ik naar Spanje, waar ik nog een week met mijn familie aan de Costa Brava verbleef. We maakten mooie wandelingen, bezochten het huis en museum van Dalí en ik ging voor het eerst naar Girona. Meteen een van de hoogtepunten van de reis, want wat is dat een prachtige stad!
Reisverslagen

September: Citytrip Boekarest

Top 5 Boekarest


Een onverwachte trip dit jaar was een weekendje naar Boekarest met mijn werk. Ook deze stad verraste me enorm, er is veel moois te zien en heeft een indrukwekkende (niet altijd even leuke) geschiedenis. De mensen zijn allemaal erg vriendelijk, ook spreken goed Engels en je kunt er heerlijk eten (voor weinig geld). Zeker een aanrader als je eens een wat minder toeristische bestemming wilt bezoeken.
Reisverslagen

December: Relaxen op de Filipijnen

Eilandhoppen met Buhay Isla - Filipijnen
Eilandhoppen met Buhay Isla.

Mijn enige solotrip dit jaar is een lekkere relaxvakantie op de Filipijnen. Ik vertrek eind deze week en hou jullie uiteraard via deze blog en mijn social media op de hoogte.

Meer jaaroverzichten

Ben je dol op lijstjes? Dan heb ik nog een paar andere mooie reisgerelateerde jaaroverzichten voor je:
Jaaroverzicht: mijn reizen in 2016
Jaaroverzicht: mijn mooiste reisherinneringen van 2016
Jaarlijst 2015: reis top 10

Co

Hoi! Ik ben Co en ik schrijf op deze website over mijn reisavonturen. Ook geef ik tips en zorg ik voor de nodige reisinspiratie. Ga je mee?

Bekijk alle artikelen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 reacties